3080Li Casper Excalibur

mau0429

Üye
Konular
1
Merhaba arkadaşlar 34 Bin lira fiyatıyla fiyat/performans olduğunu düşündüğüm laptopu paylaşıyorum 16gb vram var bence bu fiyata çok iyi sıfır ürün deniliyor fakat bu kadar eski ürün neden hala stokta anlam veremedim satıcı MEDİAMARKT. Bilgisi olan paylaşabilir

Güzel Bilgisayar alan kesinlikle memnun kalacaktır, Casper elinden geleni yapıyor ama benim gibi eskilere zamanında çok çektirmiş olmasından dolayı marka çok satmıyor olabilir, son zamanlarda kendini geliştirmiş olduğunu görüyorum ;)

Güzel Bilgisayar alan kesinlikle memnun kalacaktır, Casper elinden geleni yapıyor ama benim gibi eskilere zamanında çok çektirmiş olmasından dolayı marka çok satmıyor olabilir, son zamanlarda kendini geliştirmiş olduğunu görüyorum ;)
Dün çok az stok gelmiş ve satılmış eskiden kalmış galiba biraz onları erittiler ve evet haklısınız Casper son zamanlarda yaptığı bazı indirimlerle fiyat/performans olarak güzel modeller sundu

Merhaba arkadaşlar 34 Bin lira fiyatıyla fiyat/performans olduğunu düşündüğüm laptopu paylaşıyorum 16gb vram var bence bu fiyata çok iyi sıfır ürün deniliyor fakat bu kadar eski ürün neden hala stokta anlam veremedim satıcı MEDİAMARKT. Bilgisi olan paylaşabilir

Çok iyi fiyata çok iyi makineydi, ben de dün gördüğümde çoktan bitmişti. Umarım tekrar stok açarlar ve ihtiyacı olanlar alabilir.

3080 ekran kartı yaklaşık 5060 ayarındadır.

1755683526393

Eski modeli abimde de vardı, ön köşesinden tek elle kaldırınca gofret gibi çatlamıştı, kasa çok inceydi. Servis ücretsiz değiştirmiş ayrıca
Ben böyle, eski ama güçlü bir hp laptop almıştım Teknosadan. Arıza yaptı, servise götürdüm. İçinde 1 parmak toz vardı. Defalarca fan, anakart değişti makinede garantiden. En sonunda bir üst modelle değiştirdiler. Cihaz çok güzel paketlenmişti ama büyük ihtimal teşhir üründü.

Çok iyi fiyata çok iyi makineydi, ben de dün gördüğümde çoktan bitmişti. Umarım tekrar stok açarlar ve ihtiyacı olanlar alabilir.

3080 ekran kartı yaklaşık 5060 ayarındadır.

Ekli dosyayı görüntüle 12220
Yanlış listelenmiş bu ürün. Satıcı alanların faturasına başka bir model yazmış yani mağdur etmiş kısacası. Almamakta iyi yapmışsınız.

Yanlış listelenmiş bu ürün. Satıcı alanların faturasına başka bir model yazmış yani mağdur etmiş kısacası. Almamakta iyi yapmışsınız.
Evet o konuyu ben de takip ettim, bugün gelmiş ürün ve gerçekten de MediaMarkt alakasız bir ürün göndermiş. Harcanan vakte yazık olmuş alan arkadaş açısından.

Geri