Öneri 3 tane Sun- X panel m3u çekilişi 21:00 da sona erecek (Her yeni çekiliş en son mesaj olacak) takipte kalın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar maalesef yavaş yavaş gönderiyorum çünkü Forum'a süre sınırı koymuşlar 102 saniyede bir gönderebiliyorum Ondan geç gelirse benden bulmayın

Evet Pars paneller gönderildi şimdi Titan panelleri göndereceğim onların da bir 5 dakika sürer

Evet kazanan herkese paneller gönderilmiştir bir sonraki çekilişte görüşmek üzere

Herkes katılsın bugünün son çekilişi 4 tane link çekilişi kazanan her kişiye bir tane panel verilecek sadece 4 kişi kazanabilecek Hadi herkes Ben katılmak istiyorum yazsın Saat dokuza kadar herkes katılsın

Kaç link verilecekse sadece o kadar kişi katılsın böylece katılanlar kazanmış olsun.Üzülen olmasın kaybeden olmasın kuşlar ağaçlar çiçekler .😁 Sonraki çekilişe daha önce kazananlar katılmasın.😉

Gün içinde iki tane çekiliş yapacağım ya mesela önceki çekilişi kazananlar buna katılamayacak yani katılsa bile Ben katılmak istiyorum dese bile ben çekilişi almayacağım onları Ama mesela o kazananlar yarınki çekilişe katılabilecek Bir de zaten ben çekilişten kazanamayanlara bazen veriyorum link Hep çekiliş yapacak değilim ama güzel linkler özelden veremiyorum onu çekilişten veriyorum çünkü bu seferlik birçok kişiye vermem gerekecek Bu da işte yetmez Yani bu da haksızlık olurdu ondan umarım açıklayıcı anlatabilmişimdir

Kaç link verilecekse sadece o kadar kişi katılsın böylece katılanlar kazanmış olsun.Üzülen olmasın kaybeden olmasın kuşlar ağaçlar çiçekler .😁 Sonraki çekilişe daha önce kazananlar katılmasın.😉
Kardeş sen katılacak mısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri