Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Kayıt Olun Daha sonra bilgileri girin ve kampanya kodu kısmına ONVOAIRTV yazın daha sonra size numara üzerinden sms olarak kupon kodu gelecektir
sağol öyleyse , çok fake çıkıyor bu aralarda ondan kusura bakmaben denedim oldu sende dene hem denemekten bişey kaybetmezsin degilmi![]()
siz son durumu paylaşırmısınız ?ben denedim oldu sende dene hem denemekten bişey kaybetmezsin degilmi![]()
kesinlikle çalışıyor şimdi üye oldum denedim alın arkadaşlar tekrar teşekkürler paylaşım için @akdasadminlik yaptıgım sitenin birinden bana verilen cevap
usta sağol paylaşımından üç aylık tod aldım sağol
Açacağını sanmıyorum çünkü bu eğlence paketi spor paketi değilTOD da İşlem tamam.
Haber veren kardeşimize sevgiler saygılar.N
Not : film/dizi/canlı kanalları açıyor. Bein sporlar hariç.umarim maç zamanı açar.
Ben denedim olmuyor aşamaları anlatır misnizBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Kayıt Olun Daha sonra bilgileri girin ve kampanya kodu kısmına ONVOAIRTV yazın daha sonra size numara üzerinden sms olarak kupon kodu gelecektir
Kupon kodu gelmiyor malesef kod hatalı diyorBen denedim olmuyor aşamaları anlatır misniz
Süre bitti sanırım ben aldım bir kaç arkadaş daha almış. Tekrar teşekkürler @akdas