Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tamam yanlış anlaşılma olmuş olabilir bende sert çıktım sende kusura bakma, forum çok güzel ben uzun zamandır sitetech takipçisiyim forum açılınca bende destek için zaman harcıyorum , paylaşımı severim iyi insanlarla iyi zaman geçirmek güzelpaylaştığımı aldığın için teşekkür ettin sandım dostum, yanlış anladığım için özür dilerim![]()
işte o kısım için kampanya kodu vardı ama süresi dolmuş , yani almak mümkün değiş şu an ama forumu takip edin @akdas arkadaşımız paylaşım yapabilir tekrar kendisi başka forumlarda admin olarak görevliymiş.tv sei no o kısmı nasıl yaptınız
3 ay sonra iptal edebiliyor muyuz?Teşekkürler 3ay eğlence paketi hediye ediyor sıkıntı yok
özür dilerim, aylık diye not etmişim ...bir hafta dedi
teşekkürlerözür dilerim, aylık diye not etmişim ...
Selamlar paylaşım için teşekkürler mesaj olarak telefona mı geliyor,ne kadar süre içinde geliyor acabaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kayıt Olun Daha sonra bilgileri girin ve kampanya kodu kısmına ONVOAIRTV yazın daha sonra size numara üzerinden sms olarak kupon kodu gelecektir
Sakin ol şampiyon adamlar amsana soru soruyor sadeceben pc den denedim yaptım bırakın bu önyargılı işleri denemeden atmadım atmam bu forum gibi kactane forumda paylastım ooralarda adminlik yapıyorum ama kimse sizin gibi önyargılı OLMADI yorumlarınıza diyecek cok sey varda insan sabır cekiyor bi daha paylamak istemiyor