3 aylık tod eğlence paketi kuponu alma

Azerbaycandan oluyormu? Oluyorsa nasil yapayim

3 aylığı aldım dedim , senin paylaşıma da teşekkür ettim bunun nesini anlamadın ki ? @palki

paylaştığımı aldığın için teşekkür ettin sandım dostum, yanlış anladığım için özür dilerim 🙏

arkadaşlar playstore de airTV canlı tv kanalları adlı uygulamayı indirin orada hem kod hemde hangi adımları yapacaksınız yönlendiriyor not: bunun için bir onvo televizyona ihtiyacınız yok herhangi bir tvbox tel.gibi aktif edbilirsiniz,yeni üyelik istiyor maç yayınları açık değil bilginize.

paylaştığımı aldığın için teşekkür ettin sandım dostum, yanlış anladığım için özür dilerim 🙏
Tamam yanlış anlaşılma olmuş olabilir bende sert çıktım sende kusura bakma, forum çok güzel ben uzun zamandır sitetech takipçisiyim forum açılınca bende destek için zaman harcıyorum , paylaşımı severim iyi insanlarla iyi zaman geçirmek güzel ;)

yo yo sıkıntı yok bende sinetech takipçisi olarak formdayım, amacımız bir şeyler paylaşmak isteyenlerle bir arada gelişmek...

tv sei no o kısmı nasıl yaptınız
işte o kısım için kampanya kodu vardı ama süresi dolmuş , yani almak mümkün değiş şu an ama forumu takip edin @akdas arkadaşımız paylaşım yapabilir tekrar kendisi başka forumlarda admin olarak görevliymiş.

Bir arkadaş faydalansın; tod 1 aylık kod
5170878384585152

Kayıt Olun Daha sonra bilgileri girin ve kampanya kodu kısmına ONVOAIRTV yazın daha sonra size numara üzerinden sms olarak kupon kodu gelecektir
Selamlar paylaşım için teşekkürler mesaj olarak telefona mı geliyor,ne kadar süre içinde geliyor acaba🙏

ben pc den denedim yaptım bırakın bu önyargılı işleri denemeden atmadım atmam bu forum gibi kactane forumda paylastım ooralarda adminlik yapıyorum ama kimse sizin gibi önyargılı OLMADI yorumlarınıza diyecek cok sey varda insan sabır cekiyor bi daha paylamak istemiyor
Sakin ol şampiyon adamlar amsana soru soruyor sadece

Geri