hayri paçcı
Paylaşımcı
- Konular
- 65
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Nedir çözümünüz?Çok şahane ürün. G10S alacağına bunu al. Ama benim şimdlik çok sağlam bir çözümüm var. Epey götürür beni. O nedenle sonraya bırakıyorum.
Özellikleri gerçekten çok iyi muadillerine göre
Nedir çözümünüz?
Ben bildiğimiz @Sinetech Ağabey'in kullandığı klavyeli kumandayı kullanıyordum. Sorun pilde idi. Hemen bitiyordu. Ama geri kalan her şeyden memnundum. Ne yapsam diye düşürnürken aklıma geldi. Elektronik de elimden gelir. Anlarım epeyce. 3.7 V ile çalışıyor. Elimde olan 18650 pillerden birini buna ayırdım. + ve - girişlerine 18650 pil yuvasına bağladım. Yuvayı arka gövdeye yapıştırdım. Hem masada durabiliyor böylece. Pilin kapasitesi en son test ölçümünde 2193 Mah imiş şimdi yazarken bakayım dedim hatta. Forum yokken kullanıyordum bu şekilde. Hala devam. Elimde parçalanana kadar gider bu bana. Sonra teknoloji iyice gelişir. O zaman bakarım. Resimleri ekledim. İsteyen yapabilir. Bilmeyene yapmak isterse anlatırım.Nedir çözümünüz?
Valla ancak buBen bildiğimiz @Sinetech Ağabey'in kullandığı klavyeli kumandayı kullanıyordum. Sorun pilde idi. Hemen bitiyordu. Ama geri kalan her şeyden memnundum. Ne yapsam diye düşürnürken aklıma geldi. Elektronik de elimden gelir. Anlarım epeyce. 3.7 V ile çalışıyor. Elimde olan 18650 pillerden birini buna ayırdım. + ve - girişlerine 18650 pil yuvasına bağladım. Yuvayı arka gövdeye yapıştırdım. Hem masada durabiliyor böylece. Pilin kapasitesi en son test ölçümünde 2193 Mah imiş şimdi yazarken bakayım dedim hatta. Forum yokken kullanıyordum bu şekilde. Hala devam. Elimde parçalanana kadar gider bu bana. Sonra teknoloji iyice gelişir. O zaman bakarım. Resimleri ekledim. İsteyen yapabilir. Bilmeyene yapmak isterse anlatırım.