24h ulusalları saran uygulamalar hangileri ???

dacunha10

Paylaşımcı
Konular
91
ulusal kanal izlediginiz 24 saat geri sarmalı hangi uygulamaları kullanıyosunuz malum uygulama veda edince açıkları kapatalım :)
+bonus soru m3u da pc de vlc de geri sarılabilen kanal televizo da sarılamıyor farklı bir apk da veya bunda çözen var mı?

Netv goldda 24 saat sarma var. Gpikde de genelde 45dk sarma var

Son düzenleme:
Titan var

TRT hariç ATV KanalD Now Star TV 'ye baktınız mı? Onlar da yok ki TRT izlenen bir kanal değil diğerlerinin yanında.

TRT hariç ATV KanalD now star TV 'ye baktınız mı? Onlar da yok ki TRT izlenen bir kanal değil diğerlerinin yanında.
Onlarda da 2saat veya 45 dk var çoğunda. Ben alternatif sunuyorum, sorun çözmeye çalışıyorum. Olmayanları değil de olanları yazalım, var mı başka bildiğiniz? Varsa yararlanalım.

Onlarda da 2saat veya 45 dk var çoğunda. Ben alternatif sunuyorum, sorun çözmeye çalışıyorum. Olmayanları değil de olanları yazalım, var mı başka bildiğiniz? Varsa yararlanalım.
Anlıyorum şuan için 24 saat sarmalı bir uygulama bilmiyorum. Olanlar hep 45 yada hiç. Geçen bana da lazım olmuştu. Eğer bulursam tabi ki sizlerle paylaşırım.

Uyanık tv yi kullanabilirsiniz 24 saat geri sarmalı ama bildiğim kadarıyla üçretli
Birde golgetv var o üçretsiz

ulusal kanal izlediginiz 24 saat geri sarmalı hangi uygulamaları kullanıyosunuz malum uygulama veda edince açıkları kapatalım :)
+bonus soru m3u da pc de vlc de geri sarılabilen kanal televizo da sarılamıyor farklı bir apk da veya bunda çözen var mı?
Dün attığım uygulamayı kullan işte abi 😅

Teşkilat dizisi ilk akla gelen t
Ben trt'yi hiç izlemiyorum açıkçası. Toplumunda geneli malûm 5 büyük kanalı seyrediyor gündüz programları akşam dizileri filmleri eğlence programları vs gibi. Bu arada ben beş büyük kanalı da seyretmiyorum daha doğrusu Türksat kanallarıyla hiç alakam olmuyor. Genel de İngiltere preimer lig maçları, YouTube dünyayı gezen gezginler ve yabancı film diziler (orjinal dillerinde olması şartıyla) buranın altını çiziyorum çünkü dublaj da izleyemiyorum. Ve son olarak teknolojinin her yanı yöresi her platformdan takip ederim severim. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Hyrox TV Pro (24 saat geri sarmalı)
Hyrox da var mı bilmiyorum da ben kullanamıyorum benim modemden reklamlar engelli olduğu için bu uygulama giriş yapmaya izin vermiyor. O yüzden bu ve bunun gibi bir tane daha var tercih etmiyorum. Ama engelleyici kullanmayanlar tercih edebilir tabi.

Geri