24 saat geri alma özelliği olan uygulama

English club tv kanalını uygulamaya ekleyebiliyormusunuz
Ekleriz hocam lakin telif ile ilgili büyük bir güncelleme üzerinde çalışıyoruz. Bitsin halledelim. Dizi film kısmını da güncelliyoruz çünkü.

geçmiş yayını tv boxa indirebileceğim yada doğrudan bilgisayara indirebileceğim uygulama arıyorum

1 hafta geri sarıyor ayda yıllık da 60 tl gibi bişe ben prime hattından 1 sene ücretsiz olarak kullanıyorum net alınır tv için s sport tivibu da var
Selam kardeşimde prime var Tivibu go tanımlanmış,bir türlü aktif etmediler,bir sürü bahane uyduruyorlar yapmamak için,siz şanslısınız

Selam kardeşimde prime var Tivibu go tanımlanmış,bir türlü aktif etmediler,bir sürü bahane uyduruyorlar yapmamak için,siz şanslısınız
ben de prime var o şekilde 1 sene ücretsiz kullanıyorum mesaj atıp şifreyi alıp daha sonra tivibuyu arayın yani kampanya dahil zamanında aldıysanız benım 5 ay mı ne kaldı o şekilde bilgileri alıp kuruyolar hatta muud da var 1 sene onu da aktif etmiştim

En güzeli ve uygun fiyatlisi tivibu go yıllık 500 tl civarı abone olunabiliyor 1 haftaya kadar geri sardirabiliyorsun ben sırf bu yüzden 2 yıldır kullaniyorum

En güzeli ve uygun fiyatlisi tivibu go yıllık 500 tl civarı abone olunabiliyor 1 haftaya kadar geri sardirabiliyorsun ben sırf bu yüzden 2 yıldır kullaniyorum
spor paketi de 600 filan ben açıkcası orta kullanıyorum 1 sene nin 7 ayı kullandım yani çok cuzi para aylık 50 60 a s sport eurolig isp italya ligi tivibu spor alman ligi almanya da sky bundesliga parasının düşünce bedava resmen geri sarma olayı da güzel atıyorum diziyi direk seçip film gibi başlatıyosun tv yayınım olmasa net al kullan olsa da yani seneye de spor konusu bu şekil olursa

domates tvde birçok kanalı 24 saat geri sarma özelliği var linki forumda paylaşılmıştı

Konuyu görüntüleyenler

Geri