Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
1 hafta geri sarıyor ayda yıllık da 60 tl gibi bişe ben prime hattından 1 sene ücretsiz olarak kullanıyorum net alınır tv için s sport tivibu da varSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
G***e APK indirme linki var mı acaba ?Gölgede var tüm belgesellerin 24 saatliği.Sırf o yüzden kullanıyorum onu.
G***e APK indirme linki var mı acaba ?
Teşekkürler, hallettimG***de var tüm belgesellerin 24 saatliği.Sırf o yüzden kullanıyorum onu.
Özelden nasıl halletiginizi veya linkini atarsanız sevinirimTeşekkürler, hallettim
Nasil hallettiginizi bizimlede paylasirsaniz sevirimTeşekkürler, hallettim
Özelden nasıl halletiginizi veya linkini atarsanız sevinirim
Neyi halletmiş hocam siz ne istiyosunuz yazarsanız belki yardımcı olabilirim.Nasil hallettiginizi bizimlede paylasirsaniz sevirim
24 saat yayinlari geri sardirabilen uygulama linkini rica ediyoruz. Boyle stabil bir uygulama elinde mevcut olan varsa lutfen bizlerle paylassin.Neyi halletmiş hocam siz ne istiyosunuz yazarsanız belki yardımcı olabilirim.
hocam bana özel mesaj atabilir misiniz ?24 saat yayinlari geri sardirabilen uygulama linkini rica ediyoruz. Boyle stabil bir uygulama elinde mevcut olan varsa lutfen bizlerle paylassin.
Bizim uygulama da mevcut hocamBana da BBC earth 24 saatligi lazım
Bu uygulamayı nereden indirebilirizXBYTE ŞUAN 24h iyi giriş yaptı forum da olan bir arkadaşımızın uygulaması
Forumda var konusu, Sinetech YouTube kanalında videosu da var.Bu uygulamayı nereden indirebiliriz
Forumda bulamadım kaldırıldı herhaldeForumda var konusu, Sinetech YouTube kanalında videosu da var.
Genelde anasayfadaki son konular arasında görünür ama yazılan isimden dolayı kafanız karışmış olabilir. Xbyte kullanıcı adıyla ve daha öncesinde web sitesiyle vardı fakat uygulama adı TvXPro.Forumda bulamadım kaldırıldı herhalde
Teşekkür ederimGenelde anasayfadaki son konular arasında görünür ama yazılan isimden dolayı kafanız karışmış olabilir. Xbyte kullanıcı adıyla ve daha öncesinde web sitesiyle vardı fakat uygulama adı TvXPro.
Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
(Büyük Güncelleme) TVX PRO Çıktı !
Arkadaşlar selam: Maalesef TFF den dolayı 2 Defa telif yedik ve bunun önüne geçmek ile ilgili bazı sistemler geliştirdik. Sizlere yeni apk dosyasını iletiyorum. Bazı güvenlik engelleri aldığımız için playprot.. güvenli değil hatası verebilir. Diğer ayrıntılara tıklayıp yine de yükle diyerek...forum.sinetech.tr
TeşekkürlerBizim uygulama da mevcut hocam![]()