Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hyrox tvUlusal kanallarda 24 saat geri alma özelliği olan program varmı arkadaşlar onerebilrimisiniz
Teşekkürler reis güzel uygulmaHyrox tv
İnatda yok baktımİnat da var
Teşekkür başkan bu uygulama da güzelmiş
Teşekkürler.Aslında muhtemelen her Superonline kullanıcısının evinde olan Turkcell TV+ derdim ben eğer sizde de varsa ki muhtemelen olsa sormazdınız. Hem cihazıyla hem de 3 ayrı telefon+tablet+mi stick 4k ile de aktif ve aynı anda kullanıyoruz. Onun dışında diğer arkadaşların önerilerini pek sık kullanmadığımdan bilmiyorum ama yazıyorlarsa mutlaka deneyin.
İNAT BOX ve GÖLGE TV PLUSUlusal kanallarda 24 saat geri alma özelliği olan program varmı arkadaşlar onerebilrimisiniz
İNAT BOX da var. örnek TRT 1A da yok TRT 1B de 24 saat geri var diğer kanallara yüklediğin zaman bak, gölge box da 24 saat yazarİnatda yok baktım
Zor. Onun yerine takip ettiğiniz programların tekrarını bulmak daha kolay olur benceBana da BBC earth 24 saatligi lazım
puu da 24 saat sadece trt1 de gördümpuu tv dede var ulusallarda atv show tv8 star now kanal 7 kanal d bunlar 24 saaat sarmali belgeselde var sinema kanalindada bbc earth var sarmali degil bbc frist sarmali oda sinema bolumunde
G***de var tüm belgesellerin 24 saatliği.Sırf o yüzden kullanıyorum onu.Bana da BBC earth 24 saatligi lazım
tivibu da var , hatta 24 saat değil 1 hafta bile geri alabiliyorsunuz.Bana da BBC earth 24 saatligi lazım
Şu anda elimdeki telefondaki Tivibu Go uygulamasından ekran görüntüsüGölgede var tüm belgesellerin 24 saatliği.Sırf o yüzden kullanıyorum onu.