Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sağolasın üstad teşekkürler.mutlutv dns sizde çalışmaz ise
bununla değiştirip kullanabilirsiniz.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
selamlar, bu m3u adreslerini veriyorsunuz sagolun. acaba kullanici adi ve sifreyi de versenizde bana da tesekkür etme firsati verseniz.Sağolasın üstad teşekkürler.
Xtream bilgisi olarak girmekten bahsediyorsanız eğerselamlar, bu m3u adreslerini veriyorsunuz sagolun. acaba kullanici adi ve sifreyi de versenizde bana da tesekkür etme firsati verseniz.
Merhaba rica ederim, kullanıcı adı ve şifresi zaten orada yazıyor bu değerli bilgi için ekstra teşekküre gerek yok.selamlar, bu m3u adreslerini veriyorsunuz sagolun. acaba kullanici adi ve sifreyi de versenizde bana da tesekkür etme firsati verseniz.
Rica ederim hocam.Sağolasın üstad teşekkürler.
Şarkıyı yazarken o ana geldiğimde fark ettim ben de. O yüzden orada bıraktım tam sana uyuyor diyeŞaka bir yana harbi 25 oldum abi yaşlandım be.![]()
Haha olsun abi sonuçta günler benim içinde geçiyor.Şarkıyı yazarken o ana geldiğimde fark ettim ben de. O yüzden orada bıraktım tam sana uyuyor diye
Ayrıca dur ne yaşlanması öyle o. Nispet yapar gibi bir yaştasın![]()
Vayyy efsane geri dönmüş eline saglık ustaGüncellendi
Forumda verilen dns adresi ve ve combo listesi ile tarandı tarama devam ediyordu fakat 777 hit olunca yeterli deyip durdurdum.
Github güncellemesi biraz geç düşebiliyor birazdan düzelir.
Ekli dosyayı görüntüle 9396
Sağ olasın hocam boş vakit vardı paylaştımVayyy efsane geri dönmüş eline saglık usta