20X TONS user pass

@

deryayolcueline saglık bu tarama yaptıgın uygulama bende de var indirmiştim daha önce ama kullanmayı bir türlü beceremedim nasıl yapıldıgını anlatırmısın​

yüzeysel olarak m3u tarata bilmek için elinde bir m3u config ve combolistin olmalı.sonrası standart şeyler Select CFG kısmından configi seçiyorsun Select lis kısmından combolistini seçiyorsun. bot kısmından kaç bot olacığını seçip start diyorsun tarama başlıyor.bulunun hitleri hit kısmına atıyor.

yüzeysel olarak m3u tarata bilmek için elinde bir m3u config ve combolistin olmalı.sonrası standart şeyler Select CFG kısmından configi seçiyorsun Select lis kısmından combolistini seçiyorsun. bot kısmından kaç bot olacığını seçip start diyorsun tarama başlıyor.bulunun hitleri hit kısmına atıyor.
hazır config nasıl bulabilirim yada config nasıl hazırlayabilirim bilgi verirseniz çok sevinirim

p
hazır config nasıl bulabilirim yada config nasıl hazırlayabilirim bilgi verirseniz çok sevinirim
programı hiç kullanmadıysanız karışık gelecektir yapamayabilirsin config server adreslerine göre değişiklik gösterebilir manuel olarak düzeltmen gerekir.genel olarak bu şekilde config ekliyorum.
dosya şifresi 1

elinde user pass varmı varsa gönderme imkanın varmı tons panel için bende vardı hiçbirisi açılmıyor buluyor kanallr geliyor ama açmıyor bu paylaştıgın açık
Arkadaşlar burada paylaşılanları sahibide görüyor bir çok önlem yolu var boşuna ugraşmayın 1 veya 2 saat içinde kapanır.

Geri