deryayolcu
Üye
- Konular
- 10

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
password: sinetech
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eline SağlıkEkli dosyayı görüntüle 8808
Ekli dosyayı görüntüle 8809
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Elinize sağlıkEkli dosyayı görüntüle 8808
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
EyvallahEkli dosyayı görüntüle 8808
tesekkürlerEkli dosyayı görüntüle 8808
yüzeysel olarak m3u tarata bilmek için elinde bir m3u config ve combolistin olmalı.sonrası standart şeyler Select CFG kısmından configi seçiyorsun Select lis kısmından combolistini seçiyorsun. bot kısmından kaç bot olacığını seçip start diyorsun tarama başlıyor.bulunun hitleri hit kısmına atıyor.@
deryayolcueline saglık bu tarama yaptıgın uygulama bende de var indirmiştim daha önce ama kullanmayı bir türlü beceremedim nasıl yapıldıgını anlatırmısın
hazır config nasıl bulabilirim yada config nasıl hazırlayabilirim bilgi verirseniz çok sevinirimyüzeysel olarak m3u tarata bilmek için elinde bir m3u config ve combolistin olmalı.sonrası standart şeyler Select CFG kısmından configi seçiyorsun Select lis kısmından combolistini seçiyorsun. bot kısmından kaç bot olacığını seçip start diyorsun tarama başlıyor.bulunun hitleri hit kısmına atıyor.
programı hiç kullanmadıysanız karışık gelecektir yapamayabilirsin config server adreslerine göre değişiklik gösterebilir manuel olarak düzeltmen gerekir.genel olarak bu şekilde config ekliyorum.hazır config nasıl bulabilirim yada config nasıl hazırlayabilirim bilgi verirseniz çok sevinirim
evet benzer bu silverbullet aynı sayılır.bu poğram openbulletin farklı bir veriyonu
bir deneme yapacağım usta teşekkürlerevet benzer bu silverbullet aynı sayılır.
Tabiki var ama panel sahibi ile iletişime geçmeniz gerekiyorBu panelin kendi player oynatıcı var mı acaba
Çok bilgilendirici oldunuz,Tabiki var ama panel sahibi ile iletişime geçmeniz gerekiyor
Elinize saglik tesekkurler.m3u haline getirip televizoda kullanamadim ihtiyarlik boyle biseyEkli dosyayı görüntüle 8808
Elinize saglik tesekkurler.m3u haline getirip televizoda kullanamadim ihtiyarlik boyle bisey![]()
Tesekkur ederim liderOyuncuZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Buyrun vpn gerektırmez.
elinde user pass varmı varsa gönderme imkanın varmı tons panel için bende vardı hiçbirisi açılmıyor buluyor kanallr geliyor ama açmıyor bu paylaştıgın açıkZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Buyrun vpn gerektırmez.
Arkadaşlar burada paylaşılanları sahibide görüyor bir çok önlem yolu var boşuna ugraşmayın 1 veya 2 saat içinde kapanır.elinde user pass varmı varsa gönderme imkanın varmı tons panel için bende vardı hiçbirisi açılmıyor buluyor kanallr geliyor ama açmıyor bu paylaştıgın açık