2026 yılı asgari ücret açıklandı!

Malumun ilanı oldu. Türkiye tarihindeki istatistiklere bakarsanız daima seçim dönemi öncesine gelen maaş artış dönemlerinde nistepen daha düzgün artışlar olmuştur. Onun haricinde 90'larda bir iki normal dönemde ciddi artışlar yapılmıştır. Bu da iç piyasayı canlandırmak ve verilen oyun hakkını veriyoruz imajı çizmek için olmuştur. Haricinde büyük beklentiye girmek zaten realist değil. Durum ve ortam belli. Bazı dönemler ekonomiyi yakından takip ettiğim için arttırdıklarına şaşırıyorum. Bu sefer artırmadan bırakırlar dediğim zamanlar oluyor ama sanırım vergilerden arttırıma giderek oraya göstermeik de olsa bir artış oluyor. Netice beni şaşırtmadı. Düzgün analiz yapan herkes bunu görürdü.

Ölme sürün diyorlar. Şimdi yapacakları zamlara bakın çay kaşığıyla veriyor kepçeyle geri alıyor

Dün açlık sınırının altında bir ücret açıklandı hangi asgari ücretli sokağa çıktı hangisi itiraz etti benim gördüğüm İstanbul da küçük bir gurup öğrenci eylem yaptı onu da polisler dağıttı.

Ben emekliyim en son ne zaman asgari ücretle çalıştım yada çalıştım mı cidden onu bile hatırlamıyorum ama buna rağmen bu asgari ücret tayfasından daha fazla tepki göstermişimdir bunlar ise her seferinde verileni cebine koyup sonra yaşamak için temel ihtiyaçlarından vaz geçen çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayamayan tayfa o yüzden onlar ses çıkarmıyorsa benim bir emekli olarak asgari ücret için bir şey söylememe gerek yok hayırlı olsun bozdurup bozdurup harcasınlar.

Geri