2025 Xiaomi Mi Box S 4K 3. NESİL

Alex59

Üye
Konular
2

Xiaomi yeni nesil mi box çıkarmış görünce paylaşayım dedim ama galiba henüz ülkemizde satışı yokmuş.

Xiaomi yeni nesil mi box çıkarmış görünce paylaşayım dedim ama galiba henüz ülkemizde satışı yokmuş.
Google tv ye geçtikten sonra xiaomi çok bozuldu.Ben herzaman xiaomi savunucusu biriyim ama artık değil.Çok hata veriyor google tv.Stick 4k alın androidli bundan daha iyidir.

32 GB harici tatmin edici birşey yok bence hala 2 GB ram var.Android arttıkça program uyum sorunları Google TV guncelledikçe sorunlar.Saf android daha kullanışlıydı.Kaça gelir geldiğinde kur dolar,enflasyon ne olur ?öngöremiyoruz.Artık Xiaomi fark yaratmıyor .Diğer markalarda aynı parçalarla ürün yapıyor.Alıp kullananlara şimdiden hayırlı olsun.

Xiaomi hep kronik 2 defa aldım ya direnç sorunu çıktı yada işlemci sorunu çıkıyor Max 2.500 e alınır üstü olursa değmez bile

Bende nokia 8010 var tavsiye ederim müthiş bir makina

Xiaomi google tv ye geçtikten sonra bitmiştir benim gözümde.Ben yüzden fazla xiaomi box alıp satmışımdır ama artık kimseye önermiyorum.Androidli xiaomi stick 4K alın çok daha iyi.Google tvyi sevmedim,sevmeyeceğimde..

Konuyu görüntüleyenler

Geri