Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Merhabalar, 2000 tl ye kadar tv box önerebilir misiniz?
Ben lisanslı cihaz da Netflix'i ağız tadıyla izliyorum . lisanssız cihaz da ağzımın tadı kaçıyor . nasıl olacak bu işne alırsan al aynı kim neyi ne kadar izliyosa o kadar izlersin kısa özet bu
Bencede kullanıyorum süper aletZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Al geç rakibi yok.
zaten ben de aynısını yazdım üst mesaj lisanslı olsun tatlı olsun lisansız cihaz alıp ilerde lisanslı bişe izliyceksen keyif almazsın lisanslı olduktan sonra havuz belli hepsi aynı işi yapıyorBen lisanslı cihaz da Netflix'i ağız tadıyla izliyorum . lisanssız cihaz da ağzımın tadı kaçıyor . nasıl olacak bu iş![]()
@tekkan ma genel olarak lisanslı 4k uygun hangisi ucuzsa al geç zaten fazlasını da vermebunun önceki sürümünü de alabilirsin next 4k ram aynı olması lazım yapay zeka fılan bılmıyorum 32 gb hafıza yerine 16 olsa da bence 16 yı da dolduramazsın oyun filan bulaşmazsan görüntü kalitesi diye bişe yok senin yükledigin uygulamalar da 1080 p hadi 4k olan da bulsan izlersin ki onlar biraz göz boyama ama genel olarak lisanslı 4k uygun hangisi ucuzsa al geç zaten fazlasını da verme 4 ram 64 gb olsa ne olucak açıcagın kullanıcağın şeyler belli (oyun hariç o ayrı 1 kategori )
Anlaştık o zaman hayırlı olsunzaten ben de aynısını yazdım üst mesaj lisanslı olsun tatlı olsun lisansız cihaz alıp ilerde lisanslı bişe izliyceksen keyif almazsın lisanslı olduktan sonra havuz belli hepsi aynı işi yapıyor![]()