2000 2500 tl civari box önerisi

Konular
3
Arkadaşlar lisanslı android box bi ürün önerin lütfen kumandası hızı güzel olsun mümkünse 4gb 32 olabilir

reis trendyola bak o aralikta ne cikarsa soyler sana genelde tv boxlar cin mali olur lisanli olanlarda çakallik yapiyor donanimi dusuk tutuyor surekli daha cok satilsin diye lisansiz istersen x96 max serisini tavsiye ederim

xiomi den uzak dur derim hem pahali hemde cok kalitesiz ben aldim 10 dk sonra iade ettim bu kadar hantal bi cihazi nasil o deli paralara satiyorlar hayret

Hocam o cihazın incelemesini izledim pek içine sinmedi
reis trendyola bak o aralikta ne cikarsa soyler sana genelde tv boxlar cin mali olur lisanli olanlarda çakallik yapiyor donanimi dusuk tutuyor surekli daha cok satilsin diye lisansiz istersen x96 max serisini tavsiye ederi

O bütçeye uygun
Dreamstar nova 4k
Next start pro
Homaticks Box R 4k

Yalnız ram 4 gb değil 2 gb isediğiniz bütçeye 4 gb ram yok. Ama gayet iyi ve hzlı cihazlar.

O bütçeye uygun
Dreamstar nova 4k
Next start pro
Homaticks Box R 4k

Yalnız ram 4 gb değil 2 gb isediğiniz bütçeye 4 gb ram yok. Ama gayet iyi ve hzlı cihazlar.
Aralarından hangisini tercih ederdiniz hocam bide wzone 4k nasıldır

Aralarından hangisini tercih ederdiniz hocam bide wzone 4k nasıldır
Botech in yeni versiyonuda iyi ama bunlara göre iyi değil.
İlk tercih Homaticks box r 4k veya Homaticks box r 4k litte
Dreamstar nova
Next start pro 4k

Selamlar peki yeni konu acmadan 2 2.5 k ya lisans şartı yok desek ne önerirsiniz cihaz güçlü hizli olsun istiyorum apk ile kullanıcam sadece

reis trendyola bak o aralikta ne cikarsa soyler sana genelde tv boxlar cin mali olur lisanli olanlarda çakallik yapiyor donanimi dusuk tutuyor surekli daha cok satilsin diye lisansiz istersen x96 max serisini tavsiye ederim

xiomi den uzak dur derim hem pahali hemde cok kalitesiz ben aldim 10 dk sonra iade ettim bu kadar hantal bi cihazi nasil o deli paralara satiyorlar hayret
X96 max serisi ne oluyor cok bilgi sahibi değilim örnek verebilirmisiniz marka model vs

X96 max serisi ne oluyor cok bilgi sahibi değilim örnek verebilirmisiniz marka model vs
H96 X96 serileri yurt dışından geldiği için fiyatları pek makul olmaz. Fiyatları makul olanlar genelde roctek işlemci yani kalitesiz işlemci o yüzden lisanssız ürün alacaksanız tr markalarına bakmanızı tavsiye ederim.
Hiremco
Dreamstar
Alpsmart

Ayrıca lisanssız ürün alırken kaliteli markalardanalmanızı tavsiye ederim.
Örneğin
Ugoos, Formuler, Mecool vs gibi
Ugoos am6 plus veya am7 veya am8 pro
Formular z11 pro max
Mecool ın lisanssız tv boxları

H96 X96 serileri yurt dışından geldiği için fiyatları pek makul olmaz. Fiyatları makul olanlar genelde roctek işlemci yani kalitesiz işlemci o yüzden lisanssız ürün alacaksanız tr markalarına bakmanızı tavsiye ederim.
Hiremco
Dreamstar
Alpsmart

Ayrıca lisanssız ürün alırken kaliteli markalardanalmanızı tavsiye ederim.
Örneğin
Ugoos, Formuler, Mecool vs gibi
Ugoos am6 plus veya am7 veya am8 pro
Formular z11 pro max
Mecool ın lisanssız tv boxları
2 2.5k ya ne alalim peki 4 gb ramli güçlü bir işlemcili model yokmu bakıyorum hep 2 gb ramler islemcileri pek bilmiyorum ama genelde düşük sanırım lisans sartim yok ama o butceye en iyi cihazi alalim istiyorum ve uzun sure kullanalım ne önerirsiniz bilgi sahibisiniz belli ki

2 2.5k ya ne alalim peki 4 gb ramli güçlü bir işlemcili model yokmu bakıyorum hep 2 gb ramler islemcileri pek bilmiyorum ama genelde düşük sanırım lisans sartim yok ama o butceye en iyi cihazi alalim istiyorum ve uzun sure kullanalım ne önerirsiniz bilgi sahibisiniz belli ki
Amlogic s905x3 işlemcili cihazlar bunlar alınabilir o bütçeye göre..

Yani buradaki önemli nokta cihazların işlemcileri. Amlogic s905x3 ve x4 lü cihazlar iyidir. Bazı cihazlarda y4 işlemci var. O işlemci genelde stick cihazlarda kullanılır.

Yani buradaki önemli nokta cihazların işlemcileri. Amlogic s905x3 ve x4 lü cihazlar iyidir. Bazı cihazlarda y4 işlemci var. O işlemci genelde stick cihazlarda kullanılır.
Y4 islemci ile bu cihaz nasıl stick olduğu icin fiyatı daha uygun box modellere gore

Y4 islemci ile bu cihaz nasıl stick olduğu icin fiyatı daha uygun box modellere gore
İyide stickler direk tv ye takıldıkları için özellikle yaz aylarında biraz daha fazla ısınırlar. Bu da performans düşüklüğüne sebep olur. Bende Google tv Chromecast ve Mi stick var. Chromecast iyi Mi sticki salla.
Yani sonuç olarak alınabilir ama bu dediklerimide göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bir de o para verilecekse lisanslı bi cihaz tavsiye ederim. Lisanssız cihazlarda dijital platformlar çalışmaz veya düşük çözünürlükte çalışırlar. Ayrıca güncelleme desteği ve stabilite olmayabilir.

Edit: L1 lisansı varmış.

Full Lisanslı Cihazlar TV Box

1. Next Start Pro 4K 2/32 (RTD1325) - Google TV sertifikalı, orta segment, fiyat performans
2. Rocktek G2 4/64 (S905X4) - SEI destekli, yüksek RAM ve depolama
3. THOMSON Streaming Box Plus 270 (S905X4) - Google TV sertifikalı, premium segment
4. Homatics Box R 4K Plus 4/32 (S905X4) - Premium performans
5. Nokia Streaming 8010 4/32 (S905X4) - Güvenilir marka, iyi performans
6. Homatics Box R 4K 2/32 (S905X4) - İyi performans, uygun fiyat
7. Mecool KM2 Plus 4K 2/16 (S905X4) - Düşük depolama, ancak iyi işlemci
8. Homatics Box R Lite 4K 2/32 (S905Y4) - Lite versiyon, uygun fiyat
9. DreamStar Nova 4K 2/32 (S905Y4) - Orta segment, iyi performans
10. Red360 X100 Pro 2/16 (S905Y4) - Düşük depolama, ancak iyi işlemci
11. Kickpi KP1 4K 2/32 (S905Y4) - Uygun fiyat, orta segment
12. Botech Wzone 4K 2/32 (S905X3) - Eski işlemci, ancak yeterli RAM
13. Homatics Lite 4K 2/16 (AMZ S905Y4) - Giriş seviyesi, uygun fiyat
14. Next Start 4K 2/16 (S905Y4) - Temel ihtiyaçlar için uygun
15. Homatics Box Q 4K 2/8 (S905X3) - Düşük depolama, eski işlemci
16. Botech Wzone 4K 2/8 (S905X3) - Giriş seviyesi, düşük depolama
17. Nokia 8000 Streaming 4K 2/8 (S905X3) - Temel ihtiyaçlar için
18. Mecool KM2 4K 2/8 (S905X2) - En düşük performans, eski işlemci

TV Stick Box Cihazlar

1. Homatics Dongle G 4K GTV 2/8 - 2/32 (Y4) - En yüksek performans, çeşitli depolama seçenekleri
2. Sunny Prime Stick 4K 2/16 (Y4) - Orta segment, iyi performans
3. Realme TV Stick 4K 2/8 (Y4) - Uygun fiyat, iyi performans
4. Next Stick 4K 2/8 (Y4) - Giriş seviyesi, uygun fiyat

kanalından ALINTIDIR.

Geri