store dan ücretsiz vpn programı indireceksin programı aktif edeceksin bu kadarhocam vpn siz çalışmaz demişsinz kusura bakmayın pek anlamıyorum bende next media box var vpn nasıl açacam yardımcı olursanız sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
store dan ücretsiz vpn programı indireceksin programı aktif edeceksin bu kadarhocam vpn siz çalışmaz demişsinz kusura bakmayın pek anlamıyorum bende next media box var vpn nasıl açacam yardımcı olursanız sevinirim
Vpnify her işinizi görür,premium ayrıca.hocam vpn siz çalışmaz demişsinz kusura bakmayın pek anlamıyorum bende next media box var vpn nasıl açacam yardımcı olursanız sevinirim
bu server yabanci kanallari da var mi ? rica etsek gonderebilirmisin.Buda son.Hepsi süresizdir..Vpn istiyor buda.
h ttp://cutt.ly/favori1
Tessekur ederim hocamVpnify her işinizi görür,premium ayrıca.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Uygulama yuklenemedi hatası aldım başka bir çözümü varmı acabaVpnify her işinizi görür,premium ayrıca.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Satıyorum dediysem çakal sanmayın.Burda gurupta bir abi ben anlamıyorum dedi öyle başladı.Onun beğendiği cihazı o fiyata alıp kendim ayarlayıp adresine gönderiyorum.1 tl aldığım yok.Kargoya gitmeye yakıt yakıyorumBen cihazda satıyorum.Aynı mail adresiyle veriyorum herkese ve verdiğim arkadaşların hepside kullanıyor bu programı ve SİPTV yi.Ondanda sürekli güncelliyorum listelerini.SİPTV de 5 euro ama hepsi kullanıyor ücretsiz aynı mailde oldukları için.Özellikle SİPTV tvden kullananlar için gerekli bir program.Yeni stabil çalışan bir liste bulduğumda 27 kişinin listesini telefondan değiştiriyorum.
Yabancı kanalları neden olsunki kardeşim?Biz Türkiyedeyiz..Yabancı kanal dediğiniz ne ayrıca?Amerika kıtası diyorsanız onlar hep süresiz dolu zaten 100 yıllık.Biz Türkiye listesi arıyoruz.bu server yabanci kanallari da var mi ? rica etsek gonderebilirmisin.
tesekkurler
Bende yukarıda bir soru sordum ama maalesef yardımcı olacak yada bilgi verecek kimse çıkmadı buna sende dahil dostumArtık forumda bunu öğrendik maalesef..Tepkisiz paylaşıma gerek yok.Hepsini sildim.
Beni üzdüler bende seni üzdüğüm için özür diliyorum kardeşim.Ben burada 3 değişik link paylaştım.M3u-Xtream-Mag linkleriydi bunlar.Alttada nasıl açılaccağını anlattım aslında.Birde dosya şekli var.4 şekilde açılıyor tüm dosyalar..Bende yukarıda bir soru sordum ama maalesef yardımcı olacak yada bilgi verecek kimse çıkmadı buna sende dahil dostum
İnsanlar sevmiyor-sevilmiyor-saygı duymuyorlar.O yüzden tüm paylaşımlarımı bitiriyorum.Gerek yok.Beni üzdüler bende seni üzdüğüm için özür diliyorum kardeşim.Ben burada 3 değişik link paylaştım.M3u-Xtream-Mag linkleriydi bunlar.Alttada nasıl açılaccağını anlattım aslında.Birde dosya şekli var.4 şekilde açılıyor tüm dosyalar..
Hocam bu xtream mag linklerini hangi iptv proda açmalıyız önerebileceğin program varmıBeni üzdüler bende seni üzdüğüm için özür diliyorum kardeşim.Ben burada 3 değişik link paylaştım.M3u-Xtream-Mag linkleriydi bunlar.Alttada nasıl açılaccağını anlattım aslında.Birde dosya şekli var.4 şekilde açılıyor tüm dosyalar..
Arkadaşım kızmışsın ama ben daha yeni gördüm listeleri. 2 listeyi çalıştırdım ikiside gayet güzel ve ben vpn siz olarak çalıştırıyorum. gayet stabil ve donma olmuyor. teşekkür ederim.Ekran görüntüsüyle başlayayım.
Dışarıdan bakınca soğuk, suratsız dediğiniz insanların çoğu nerede nasıl davranması gerektiğini bilen, saygılı ve seviyeli insanlar oluyor.İnsanlar sevmiyor-sevilmiyor-saygı duymuyorlar.O yüzden tüm paylaşımlarımı bitiriyorum.Gerek yok.
Sorun nedir anlayamadım ama bir konuyu hemen aynı anda aynı gün herkes görmeyebilir. Herkesin farklı zamanlarda boş vakti oluyor. Bu nedenle içerik silmek bir şeye çözüm olmaz. Zamanla her konunun bir ilgilisi çıkıyor. İyi forumlarArtık forumda bunu öğrendik maalesef..Tepkisiz paylaşıma gerek yok.Hepsini sildim.