200 Unlimited

Cahilliğimi mazur görün fakat bu linkler nasıl kullanılıyor bilgi verecek bir kardeşim var mı

Ben cihazda satıyorum.Aynı mail adresiyle veriyorum herkese ve verdiğim arkadaşların hepside kullanıyor bu programı ve SİPTV yi.Ondanda sürekli güncelliyorum listelerini.SİPTV de 5 euro ama hepsi kullanıyor ücretsiz aynı mailde oldukları için.Özellikle SİPTV tvden kullananlar için gerekli bir program.Yeni stabil çalışan bir liste bulduğumda 27 kişinin listesini telefondan değiştiriyorum.
Satıyorum dediysem çakal sanmayın.Burda gurupta bir abi ben anlamıyorum dedi öyle başladı.Onun beğendiği cihazı o fiyata alıp kendim ayarlayıp adresine gönderiyorum.1 tl aldığım yok.Kargoya gitmeye yakıt yakıyorum
bu server yabanci kanallari da var mi ? rica etsek gonderebilirmisin.
tesekkurler
Yabancı kanalları neden olsunki kardeşim?Biz Türkiyedeyiz..Yabancı kanal dediğiniz ne ayrıca?Amerika kıtası diyorsanız onlar hep süresiz dolu zaten 100 yıllık.Biz Türkiye listesi arıyoruz.

Linkleri temizliyorum arkadaşlar.Alanlarda kaybetmesin.3 üde süresiz ve çalışıyor.

Artık forumda bunu öğrendik maalesef..Tepkisiz paylaşıma gerek yok.Hepsini sildim.

Artık forumda bunu öğrendik maalesef..Tepkisiz paylaşıma gerek yok.Hepsini sildim.
Bende yukarıda bir soru sordum ama maalesef yardımcı olacak yada bilgi verecek kimse çıkmadı buna sende dahil dostum

Bende yukarıda bir soru sordum ama maalesef yardımcı olacak yada bilgi verecek kimse çıkmadı buna sende dahil dostum
Beni üzdüler bende seni üzdüğüm için özür diliyorum kardeşim.Ben burada 3 değişik link paylaştım.M3u-Xtream-Mag linkleriydi bunlar.Alttada nasıl açılaccağını anlattım aslında.Birde dosya şekli var.4 şekilde açılıyor tüm dosyalar..

Beni üzdüler bende seni üzdüğüm için özür diliyorum kardeşim.Ben burada 3 değişik link paylaştım.M3u-Xtream-Mag linkleriydi bunlar.Alttada nasıl açılaccağını anlattım aslında.Birde dosya şekli var.4 şekilde açılıyor tüm dosyalar..
İnsanlar sevmiyor-sevilmiyor-saygı duymuyorlar.O yüzden tüm paylaşımlarımı bitiriyorum.Gerek yok.

Hocam bu xtream mag linklerini hangi iptv proda açmalıyız önerebileceğin program varmı

Ekran görüntüsüyle başlayayım.
Arkadaşım kızmışsın ama ben daha yeni gördüm listeleri. 2 listeyi çalıştırdım ikiside gayet güzel ve ben vpn siz olarak çalıştırıyorum. gayet stabil ve donma olmuyor. teşekkür ederim.

İnsanlar sevmiyor-sevilmiyor-saygı duymuyorlar.O yüzden tüm paylaşımlarımı bitiriyorum.Gerek yok.
Dışarıdan bakınca soğuk, suratsız dediğiniz insanların çoğu nerede nasıl davranması gerektiğini bilen, saygılı ve seviyeli insanlar oluyor.
Soğuk değiliz, gereksiz samimiyetlere girmek yerine zamanla oturan insan ilişkilerini tercih ediyoruz sadece.
Hepsi bu.! 🤲🏻

Sorun nedir anlayamadım ama bir konuyu hemen aynı anda aynı gün herkes görmeyebilir. Herkesin farklı zamanlarda boş vakti oluyor. Bu nedenle içerik silmek bir şeye çözüm olmaz. Zamanla her konunun bir ilgilisi çıkıyor. İyi forumlar

Geri