zarox
Üye
- Konular
- 28
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Keyifli izlemeler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bununla nasıl iptv izlenir yani iptv playerler televizo smartes pro tivimate ve benzeri playerler hariç hangi yöntemlerle mac adresi şifre ve url girerek izlenebilir açıkçası bu yazdığım playerler pek randıman vermiyor daha profesyonel bir yolu yok mu bu işin? Yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ediyorum sağolun varolun.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Keyifli izlemeler
Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bununla nasıl iptv izlenir yani iptv playerler televizo smartes pro tivimate ve benzeri playerler hariç(televizo da zaten açılmadı) hangi yöntemlerle mac adresi şifre ve url girerek izlenebilir açıkçası bu yazdığım playerler pek randıman vermiyor daha profesyonel bir yolu yok mu bu işin? Yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ediyorum sağolun varolun.
İlk öncelikle bende size teşekkür ederim m3u URL kopyalarak isteğiniz iptv pleyer kullanabilirsinizÖncelikle çok teşekkür ediyorum. Bununla nasıl iptv izlenir yani iptv playerler televizo smartes pro tivimate ve benzeri playerler hariç hangi yöntemlerle mac adresi şifre ve url girerek izlenebilir açıkçası bu yazdığım playerler pek randıman vermiyor daha profesyonel bir yolu yok mu bu işin? Yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ediyorum sağolun varolun.
Arkadaşım cevap için teşekkür ederim lakin yazdığım mesajın tamamını okumamış olmalısın televizo iptv player açmadı dosyayı zaten ben diğer yöntemleri bilmek istedim lütfen mesajımı tam okuyup öyle cevap verin tabi eğer bu konuda bir bilginiz var ise. Teşekkürlerİlk öncelikle bende size teşekkür ederim m3u URL kopyalarak isteğiniz iptv pleyer kullanabilirsiniz
Afedersininiz cevapinizi tam olarak okumadım maalesef neden çalışmadığı hakında bilgim yok tekrardan afedersınız hızlı okumuşumArkadaşım cevap için teşekkür ederim lakin yazdığım mesajın tamamını okumamış olmalısın televizo iptv player açmadı dosyayı zaten ben diğer yöntemleri bilmek istedim lütfen mesajımı tam okuyup öyle cevap verin tabi eğer bu konuda bir bilginiz var ise. Teşekkürler
Peki sorun değil. İyi geceler diliyorum.Afedersininiz cevapinizi tam olarak okumadım maalesef neden çalışmadığı hakında bilgim yok tekrardan afedersınız hızlı okumuşum