akdas
Moderatör
- Konular
- 74
[email protected]:0899189933 | Country = Thailand 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
anlayamadım bu ne demek üsdat[email protected]:0899189933 | Country = Thailand![]()
Şifre yanlış diyor[email protected]:0899189933 | Country = Thailand![]()
şifre calışıyor şimdi denedimŞifre yanlış diyor
türkçe hali yokmuydu netfılıx çince ve yabancı dil va
eskiden bir kac soz söylenirdi bu durumlarda da be söylemeyim ya sayfayı türkce yap gec bu ne menunuyetsizlik ya ben anlayamadım bunu bulduk paylaştık bundan sonra paylaşmam kendim kullanırım olur biter yatürkçe hali yokmuydu netfılıx çince ve yabancı dil var
Çok iyiymiş gerçekten.Türk içeriklerde var.Recep İvedik hepsi var..Şifreyi değiştirenin…[email protected]:0899189933 | Country = Thailand![]()
vpn kullanınÇok iyiymiş gerçekten.Türk içeriklerde var.Recep İvedik hepsi var..Şifreyi değiştirenin…Kapanmazsa herkese yeter bu şifre.
O zaman ben yanlış giriyorm. Doğrusu tam olarak nedir şimdiden teşekkür ederim.şifre calışıyor şimdi denedim
[email protected]O zaman ben yanlış giriyorm. Doğrusu tam olarak nedir şimdiden teşekkür ederim.
şifre degişmişevet 2. girmeye şifre yanlış diyor
Bir hata oluştu
Bazı teknik sorunlar yaşıyoruz; fakat bunları gidermek için çalışıyoruz. Lütfen birkaç dakika sonra yeniden deneyin.
Emeğine sağlık ama ben yapamadım[email protected]
0899189933