Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çalışıyor.Hepsi Pasif Çalışmıyor
M3U URL.LER HEPSİ PASİF, ÇALIŞMIYOR. EMEĞİNİZE SAĞLIK.SAYGILAR.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Bende yapamıyorum bilmiyorum bilgide yok bununla ilgililinkleri kopyalayamıyorum tv box da nasıl yapabilirim
Bunun bir tanesini almak istedim ama box'a nasıl kopyala yapıştır yapılacağını bilemiyorumKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Hepsi Pasif Çalışmıyor
M3U URL.LER HEPSİ PASİF, ÇALIŞMIYOR. EMEĞİNİZE SAĞLIK.SAYGILAR.
linkleri kopyalayamıyorum tv box da nasıl yapabilirim
nts02 nin paylaştığı linklerden bir tanesini seçip not defterine yapıştırın.Linkin içindeki '' amp; '' yazılarını silin.Tvbox da android tv de televizo ,tivimate gibi oynatıcılarda m3u olarak ekleyerek izleyebilirsiniz.Örnek linki şu şekilde göstereyim ;Bende yapamıyorum bilmiyorum bilgide yok bununla ilgili
ÖZÜR DİLERİM BİRADER SABAH BU M3U.LERİN HEPSİNİ KONTROL ETTİM HİÇ BİRİ ÇALIŞMIYORDU ŞİMDİ MESAJINI GÖRDÜM TEKRAR KONTROL ETTİM ÇALIŞIYOR KUSURA BAKMA EMEĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.SAĞOLASIN.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
kopyalama yapamadığım için kullanamıyorum mause ile seçince kopyala seçeneği gelmiyornts02 nin paylaştığı linklerden bir tanesini seçip not defterine yapıştırın.Linkin içindeki '' amp; '' yazılarını silin.Tvbox da android tv de televizo ,tivimate gibi oynatıcılarda m3u olarak ekleyerek izleyebilirsiniz.Örnek linki şu şekilde göstereyim ;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.orjinal paylaşılan linkin içindeki '' amp; '' yazılarını silinceZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu hale getirdiğinizde Tvbox da android tv de televizo ,tivimate gibi oynatıcılarda m3u olarak kullanabilirsiniz.
linkleri kopyalayamıyorum tv box da nasıl yapabilirim
Ne yaptıysam linkleri açamadım kaç tane iptv programıda denedimsağol üstad emeklerine sağlık hepsi çalışyor.
Arkadaşalar kopyala yapıştır yaptığınızda HTTPSyerini HTTP birde amp& yazan yeri silince hesi çalışıyor
linklerin hepsi çalışır durumda senin beceriksizliğinNe yaptıysam linkleri açamadım kaç tane iptv programıda denedim