1500 kişilik iptv

ayhank

Paylaşımcı
Konular
78
Televizo uygulamasına yapıştırın ve izleyin 📺

yeniden düzenleme yapıldı!!!

Düzenleme yapıldı!!

Son düzenleme:
Adres yanlış yazılmış gibi. Düzenleme yaptıysanız eklemeden önce ondan olabilir çünkü.

get.php?'den sonra u.. ile devam ediyor muhtemelen arada username=...&password=.. vardı ama onlarsız eklemişsiniz link olarak.

içerisinde username ve password yoksa get.php olmaz genelde ;)

Düzenleme yapıldı lütfen tekrar deneyin

Adres yanlış yazılmış gibi. Düzenleme yaptıysanız eklemeden önce ondan olabilir çünkü.

get.php?'den sonra u.. ile devam ediyor muhtemelen arada username=...&password=.. vardı ama onlarsız eklemişsiniz link olarak.

içerisinde username ve password yoksa get.php olmaz genelde ;)
Teşekkürler hocam düzelttim

1500 kişilik diye verilen linklerden birisi geçen senenin eylül ayında.
Az önce bi tarayıp geçtim o sunucudaki verilenleri hepsi iptal görünüyor.

Televizo uygulamasına yapıştırın ve izleyin 📺

Düzenleme yapıldı!!
Merhabalar; Dostum belli ki bu linki bir yerden sayfa kaynağını görüntüleyerek almışsın. Çünkü içinde fazladan olan amp; duruyor amp; ' leri silerseniz eğer link sağlam ise açılır. Kolay gelsin h ttp://myteve.online:8080/get.php?username=GenIptv2023&password=XkgMCdR7PJzShK5m&;type=m3u_plus&output=ts

Sorun adreste'' '' Site is down!

Merhabalar; Dostum belli ki bu linki bir yerden sayfa kaynağını görüntüleyerek almışsın. Çünkü içinde fazladan olan amp; duruyor amp; ' leri silerseniz eğer link sağlam ise açılır. Kolay gelsin h ttp://myteve.online:8080/get.php?username=GenIptv2023&password=XkgMCdR7PJzShK5m&;type=m3u_plus&output=ts
Maalesef çalışmıyor

Geri