15.000 Kişilik Daha da Büyüyen Bir Aile Oluyoruz – Hepinize Teşekkürler! 🎉

LAperdesi 

Moderatör
Konular
55
Edit:

Değerli Arkadaşlar,
Forum ailemiz 15.000 kişiyi aştı! 🙌
İlk günden bu yana bilgiye değer veren, paylaşmayı seven, saygılı ve üretken bir topluluk olmayı hedefledik. Sizlerin katkısı, ilgisi ve desteğiyle bugün bu hedefi daha da büyütüyoruz.
Her yorumunuz, her katkınız ve her eleştirinizle bu platformu daha anlamlı, daha güçlü kıldınız. Sizlerle birlikte öğrenmeye, tartışmaya ve gelişmeye devam edeceğiz.
Nice paylaşımlarda, dolu dolu başlıklarda ve birlikte geçireceğimiz yeni kilometre taşlarında görüşmek dileğiyle...

İyi ki varsınız! 💪

Edit öncesi:
Sizin için ne ifade ediyor bu rakam? 🥰
(Başlık için kendi kendime uyarı vereceğim, bilginize! 😅)

Sayın @LAperdesi ,
Konu başlığı tek kelimeden oluşamaz. Forum kurallarında açıkça yazmaktadır. Lütfen kurallara göre konunuzu düzenleyiniz.

Kuralları okumak için: Forum Kullanım Kuralları

Madde 3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

3 sıfir daha atarsak sonuna Morinhonun aldığı para…

Sayın @LAperdesi ,
Konu başlığı tek kelimeden oluşamaz. Forum kurallarında açıkça yazmaktadır. Lütfen kurallara göre konunuzu düzenleyiniz.

Madde 3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
62 bin de mesaj olmuş hay maşallah akıyor

senin liste windows ıptvde çalıştırmıyor

Nice 15 binlere... ❤️

'' On10 beş5 bin1000 '' Ofsayt'dan çıkmanın tek yolu bu bence :)
Sayın @LAperdesi ,

'' On10 beş5 bin1000 '' Ofsayt'dan çıkmanın tek yolu bu bence :)
Mantıklı :))
-Da onda da Bold karakterler var...
Yok yaaa ben her türlü uyarıyı yiyip geçici banlanacağım. (Aha tatil yapmanın bugını buldum!🙃)

Mantıklı :))
-Da onda da Bold karakterler var...
Yok yaaa ben her türlü uyarıyı yiyip geçici banlanacağım. (Aha tatil yapmanın bugını buldum!🙃)
Bana 2 dk yetki verde sana bi uyarı puanı yükleyim abi sen bunu hak ettin..

Bana 2 dk yetki verde sana bi uyarı puanı yükleyim abi sen bunu hak ettin..
Sistem bize uyarı veremiyor. (Tabii ki bu seçenek Adminlerin inisiyatifinde.) Lakin sanmayın özelden başkan bizi de nazikçe uyarmıyor. (Gerçekten nazikçe, ve de uyarması bile bize yetiyor.)

Konuyu görüntüleyenler

Geri