14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi apkda çalışıyor hocam
Hocam bu link çalışmıyor ilk sayfa da konuda ki verdiğim bağlantıyı her gün guncelliyorum oradan yeni link alın öyle kullanın apk konusunda android telefon için 9xtream uygulamasını kullanıyorum bilgisayar için kendi kodlamış olduğum programı kullanıyorum.

#Güncellendi
#Tekrar güncellendi

Güzel Program bence, ama tam ekran ses kısma vb. medya kontrol seçenekleri yok, biliyorum linkler sizin değil ama benim bildiğim kadarıyla Bein Sports 8K yayın yapmıyor ama linklerin çoğunda bein sports 8k diye seçenekler var.

Güzel Program bence, ama tam ekran ses kısma vb. medya kontrol seçenekleri yok, biliyorum linkler sizin değil ama benim bildiğim kadarıyla Bein Sports 8K yayın yapmıyor ama linklerin çoğunda bein sports 8k diye seçenekler var.
Programa bilerek eklemedim ses seviyesini maks seviyede tuttum kendiniz pcde açıp kapatırsınız diye ileri geri vs uğraşmak istemediğim için eklemedim zaten programın asıl amacı bi playerdan ziyade tools olması :) Linklere gelince Türk atasözünü uygulayın çalışıyorsa ellemeyin :)

Siz bu konuda tecrübeli görünüyorsunuz.O yüzden size soracağım.Elimizdeki m3u dosyasını nasıl url ye çevirebiliriz.Önceden yapıyordum ama şimdi bulamıyorum.Biryerlere yükleyip url alıyorduk.Bazı oynatıcılar sadece url kabul ediyor.
github üzerinden yapılıyor kolay bir şekilde, linkler uzun oluyor ama bit.ly gibi link kısaltıcıları kullanarak kısaltılabiliyor

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli :)

ραтя0и

05.12.2024_GüncelLinkler
Aynı linkten devam ediyorum asağıda ki bağlantıdan gidebilirsiniz.

--> <--

Ekli dosyayı görüntüle 1221

Ekli dosyayı görüntüle 1132

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.

ραтя0и

Eski linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
Iyi güzelde üstadım her gün her gün güncelleme ile kim uğraşır şöyle Sinetechten üstadın daha önce paylaştığı kekik akademi gibi devamlı çalışan güncel kalan m3u yok mu?

Evet @patr0n sende bir alemsin. Bak diğerleri site adresi verip isteyen baksın çalışan varsa hatta bulursa buraya da yazsın diyor sen de kalkmış her gün tek tek liste veriyorsun ne gerek var! Bir tane sürekli güncel kalan ve çalışanı bul, paylaş. Bu konuya da kilit vurdur ve bu konu burada kapansın.

Evet @patr0n sende bir alemsin. Bak diğerleri site adresi verip isteyen baksın çalışan varsa hatta bulursa buraya da yazsın diyor sen de kalkmış her gün tek tek liste veriyorsun ne gerek var! Bir tane sürekli güncel kalan ve çalışanı bul, paylaş. Bu konuya da kilit vurdur ve bu konu burada kapansın.
Aynen öyle en azından 6 ay yada 1 yıl sorun çıkarmasa da bizde burada daha yararlı ufuk açıcı yeni bilgiler denesinler paylaşsak daha iyi olmaz mı? Örneğin yapay zeka ile neler yapa biliriz bizi bekleyen tehlikeler neler bunlara karşı nasıl korunuruz geleceğin iş alanları kripto paralar borsada deneyim paylaşma tasarruflu yaşamanın püf noktaları ve benzeri bir ton konu var bizde her gün beleş televizyon izleceğiz diye hep aynı girdapta debelenip duruyoruz sorunları kökten çözmektense her gün aynı dertten muzdaripiz

Tabi ki. Paraları borsada veya kripto para ile harcamak ve yatırım yapmak varken neden IPTV'ye para verelim. Bize sürekli güncellenen listeler verin biz de başka dertler edinelim. Bazı günler çalışan yayın bulamadığım için huzursuz oluyorum resmen.

Tabi ki. Paraları borsada veya kripto para ile harcamak ve yatırım yapmak varken neden IPTV'ye para verelim. Bize sürekli güncellenen listeler verin biz de başka dertler edinelim. Bazı günler çalışan yayın bulamadığım için huzursuz oluyorum resmen.
Gölge etme başka ihsan istemez. Mum kadar ışığın ile kendini güneş zan etmek.

usdad yeni eklenen m3u linklerinde hata var.

http://patr0n@://107.189.14.168:8000 ikiser : ve // var. bilgine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri