14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yineliyorum belki ama bazı insanlar takdir edilmek isterler. Bunu da hak ettikleri için değil egolarının menfaati için yaparlar. Bazıları ise gerçekten de takdir edilmeyi hak ederler, çok üretken veya başarılı oldukları için değil sadece olması gerekeni olması gerektiği gibi yaptıkları için.
Şahsen ben, senin en azından buradaki paylaşımların için takdiri hak ettiğini ve gördüğüm kadarıyla da birçok kişi tarafından takdir edildiğini biliyorum bir teşekkür ile de olsa. Bu yapmak istediğin şeyi yaptığını gösteriyor. Bunu yaparken de söylediğin gibi hiçbir şeyi saklamadan yapıyorsun. Benden alsan aldım, ondan bundan şundan alsan aldım buyrun diyorsun. Ama öğrendiğimize göre senden alan bunu kendi sahipleniyor. Zaten şu son 3-5 mesajın temeli de bu ;)
Tam olarak öyle alan aldım demiyosa da bari noktasını virgülünü kurduğum cümleyi değiştir sil aynısını olduğu gibi koymanın bir anlamı yok dm de size ilettiğim ekran görüntüsünü gördünüz sonuçta :)

Merhaba,
" "
Linkini shamel TV ye eklemek istiyorum ama hata veriyor. Televizo da sorun olmuyordu.shamel TV de m3u olarak istiyor anladığım. Çok fazla deneme yaptım ancak bir türlü kabul etmedi. Yardımcı olabilir misiniz
Kekik'in m3u listesi bu kullanıcı adı şifre yok içinde direkt m3u dosyası yapmak istiyosunuz verdiğiniz linki açın açılan pencerede kanal ip adresleri vs her şeyi baştan sona kopyalayıp bir metin belgesi içine yapıştırıp metin belgesini .m3u olarak kaydedin m3u dosyası oluşur o şekilde deneyin

Kekik'in m3u listesi bu kullanıcı adı şifre yok içinde direkt m3u dosyası yapmak istiyosunuz verdiğiniz linki açın açılan pencerede kanal ip adresleri vs her şeyi baştan sona kopyalayıp bir metin belgesi içine yapıştırıp metin belgesini .m3u olarak kaydedin m3u dosyası oluşur o şekilde deneyin
Shamel TV de olmadi. M3u yükleme olmadigindan. Ama mantığını anladım. Teşekkürler.

Yeniden Güncellendi
Linkleri Erken Veriyorum

Hocam bunları hangi uygulama ile stabil kullanabiliriz uygulama ücretsiz olacak ama
ben android telefonumda 9xtream ve televizo kullanıyorum windows bilgisayarımda kendi kodladığım programı kullanıyorum tv box veya stick vs kullanmıyorum

Wiki:
27.11.2024GüncelLinkler

Paneller karışık olabilir
bidahakine copy paste yaparken yazdıklarımı değiştir ya da sil öyle paylaş :d
--------------------------------

@patr0n hahahaha bravo.

Wiki:
27.11.2024GüncelLinkler

Paneller karışık olabilir
bidahakine copy paste yaparken yazdıklarımı değiştir ya da sil öyle paylaş :d
--------------------------------

@patr0n hahahaha bravo.
Konuşmamızın geçtiği günden beri orada duruyor 😅

Konuşmamızın geçtiği günden beri orada duruyor 😅
Benim eksikliğim olmuş ama sen şu hale getirmişsin durumu:

yanınıza kar kalır sanıyorsunuz ama kış soğuğu geçirir ama kurt kurtlar kurt kışı atlatır ama o soğuk algınlığını atlatır kışın yediği karı ayazı kurdun
herkes yerini bilsin

😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri