14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iptv kontrolü için kullandığımız link bazen açılmıyor ve vpn gerektiriyor. Nedeni var mı?
Hangi linkten bahsediyosunuz konuda link kontrol olarak verdiğim linkten bahsediyosunız kodlar bana ait fakat sunucu ücretsiz sunucu bende şu ana kadar hiç vpn ihtiyacı olmadı sizde neden oldu anlamadım

#Güncellendi

#Güncellendi

#Tekrar Güncellendi
Yeni linkler eklendi
Paneller karışık galiba bilginiz olsun :)

1732488212805

Aslını yüceltmek istiyor demek isterdim ama buna ben de inanmadım 😅
hahaha beni yüceltse ne yüceltmese ne benim işim gücüm belli paylaşımlarım belli her zaman dediğim gibi linkleri sitelerden yazdığım programla çekiyorum düzenleyip ayıklayıp paylaşıyorum fakat alıpta olduğu gibi hiç bir zaman paylaşmadım veya kendim bulmuş gibi de yapmadım ve bunu da sürekli dillendiriyorum bazen arada kendim tarayıp bulup paylaştığım linkler oluyor grand iptv kendim taradım birisi dmden rica etti ama bunu dillendirmeye ne gerek var işini yap geç işte ben de bunu anlamıyorum hocam neden herkes kendisini kanıtlama ihtiyacı duyuyor @Adnan K. ve sizinde dediğiniz gibi 2 takdir toplayıp beğeni alınca ne geçiyor onu anlamıyorum :D

hahaha beni yüceltse ne yüceltmese ne benim işim gücüm belli paylaşımlarım belli her zaman dediğim gibi linkleri sitelerden yazdığım programla çekiyorum düzenleyip ayıklayıp paylaşıyorum fakat alıpta olduğu gibi hiç bir zaman paylaşmadım veya kendim bulmuş gibi de yapmadım ve bunu da sürekli dillendiriyorum bazen arada kendim tarayıp bulup paylaştığım linkler oluyor grand iptv kendim taradım birisi dmden rica etti ama bunu dillendirmeye ne gerek var işini yap geç işte ben de bunu anlamıyorum hocam neden herkes kendisini kanıtlama ihtiyacı duyuyor @Adnan K. ve sizinde dediğiniz gibi 2 takdir toplayıp beğeni alınca ne geçiyor onu anlamıyorum :D
Yineliyorum belki ama bazı insanlar takdir edilmek isterler. Bunu da hak ettikleri için değil egolarının menfaati için yaparlar. Bazıları ise gerçekten de takdir edilmeyi hak ederler, çok üretken veya başarılı oldukları için değil sadece olması gerekeni olması gerektiği gibi yaptıkları için.
Şahsen ben, senin en azından buradaki paylaşımların için takdiri hak ettiğini ve gördüğüm kadarıyla da birçok kişi tarafından takdir edildiğini biliyorum bir teşekkür ile de olsa. Bu yapmak istediğin şeyi yaptığını gösteriyor. Bunu yaparken de söylediğin gibi hiçbir şeyi saklamadan yapıyorsun. Benden alsan aldım, ondan bundan şundan alsan aldım buyrun diyorsun. Ama öğrendiğimize göre senden alan bunu kendi sahipleniyor. Zaten şu son 3-5 mesajın temeli de bu ;)

Merhaba,
" "
Linkini shamel TV ye eklemek istiyorum ama hata veriyor. Televizo da sorun olmuyordu.shamel TV de m3u olarak istiyor anladığım. Çok fazla deneme yaptım ancak bir türlü kabul etmedi. Yardımcı olabilir misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri