twiliqht
Üye
- Konular
- 6
sorun yoktur umarımfark ettim hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
sorun yoktur umarımfark ettim hocam
yok hocam estağfurullahsorun yoktur umarım
rica ederimyok hocam estağfurullah
bu dosyayı nasıl vlc playere veya media playera gösterecem helpEvet şimdi bende ekledim. Perfect çalışıyor. Teşekkürler...
Tabikide..Çık topunu oyna adam gibi.Yapıyıda kıvır bi taraflarına sok.Mhy diye şempanzeyi salmışlar ortaya oynatıyor bunlar..hocam ben Fenerbahçe'liyim lakin yönetim çöp yok yapı yok şöyle falan çok boş yapıyolar![]()
aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz,Android tv icin disney,netflix,prime gibi icerikleri acan tv ye kuracagim bir uygulama varmi ,iptv#,cloud stream var tv de,soruyu dgrumu sordum cok teknik detay bilmiyorum.
Haklısınız valla ne diyebilirim..Tabikide..Çık topunu oyna adam gibi.Yapıyıda kıvır bi taraflarına sok.Mhy diye şempanzeyi salmışlar ortaya oynatıyor bunlar..
hocam emeğinize sağlık delta tv parolası nedir giriyorum açılmiyor sizden bir ricam daha olacak android tv ye vpn indirdim kurulumunu yapamadım detayini yazarsanız kurmayi öğreniriz çok teşekür ederim hocamVpn ile deneyin paylaştığım da hepsi çalışıyordu bazıları vpn gerektiriyodur
Hocam öncelikle sağ olun vpn programı sorusuna gelecek olursak ben ne tv box nede TV kullanıyorum bu yüzden hangi vpn Tv'de çalışıyor hangisi çalışmıyor bilmiyorum eğer ki destekliyosa proton vpn vpn master kullanabilirsiniz delta TV parolası derken onuda açıklarsanız bakarım bi şu an mobilde olduğum için bazı şeyler zor oluyo o yüzden soruyorumhocam emeğinize sağlık delta tv parolası nedir giriyorum açılmiyor sizden bir ricam daha olacak android tv ye vpn indirdim kurulumunu yapamadım detayini yazarsanız kurmayi öğreniriz çok teşekür ederim hocam
hocam çok teşekür edrım hocam deltatv eski şifreyi girince açmiyor şifresi değiştimi birde vpn master nerden indirebilirim şimdiden emeğinize sağlıkHocam öncelikle sağ olun vpn programı sorusuna gelecek olursak ben ne tv box nede TV kullanıyorum bu yüzden hangi vpn Tv'de çalışıyor hangisi çalışmıyor bilmiyorum eğer ki destekliyosa proton vpn vpn master kullanabilirsiniz delta TV parolası derken onuda açıklarsanız bakarım bi şu an mobilde olduğum için bazı şeyler zor oluyo o yüzden soruyorum![]()
Hocam delta tv bir uygulama ise bilgim yok benimle alakası yokhocam çok teşekür edrım hocam deltatv eski şifreyi girince açmiyor şifresi değiştimi birde vpn master nerden indirebilirim şimdiden emeğinize sağlık
Konuda bulunan linklere göz atın hangi panelse kullanabilirsinizSunplus için xtream kod varmış acaba birtürlü bulamadım bunun için rica etsem bilgilendirimisiniz
Kanal oynatılırken hata oluştu diyor kanal logoları var ama açılmıyorMerhaba herkese iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini az önce paylaşmadan kontrol ettim , çalışıyor vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya oluşursa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli
ραтя0иZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
15.11.2024_GüncelLinkler
Linkleri güncellediğim için aynı link üstünden devam ettim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 63512 Ekimden bugün dahil olmak üzere paylaşmış olduğum linklerden çalışanları ayıkladım buyrun
12.11.2024_GüncelLinkler
Gün içinde güncellenecektir
-->Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.<--
Ekli dosyayı görüntüle 589Ekli dosyayı görüntüle 59011.11.2024_GüncelLinkler
Linkleri gün içinde hem burada verdiğim linkte hem apk içinde güncelliyorum
-->Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.<--
Ekli dosyayı görüntüle 571GeceLinkler + STB Portal
09.11.2024_GüncelLinkler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.NewLink
08.11.2024_GüncelLinkler
--------
Güncel Gece Linkler - 8.11.2024
Telefondan bu kadar çözebildim sabah fazlasıyla gelecek hayırlı geceler
-->Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.<--Güncel Linkler - 6.11.2024
Gece linkleri karışık türk m3u var mı bilmiyorum
Bu 3 adet m3u türk panel
Konuda ki karakter sınırından dolayı link eklemekte zorlanıyorum bu yüzden fazla olan linkleri bu şekilde vereceğim linkler geçen gün paylaşmış olduğum çalışan linkleri de içermekte karma liste yaptım ve taradım çalışanları paylaşıyorum.
Not: Linkleri apk uygulaması üzerinde direkt olarak ekledim kullananlar oradan da alabilirlerYeni Ekstra Linkler - 5.11.2024
Ekli dosyayı görüntüle 459
Ekstra Linkler - 5.11.2024
Uygulamaya drive linki değilde direkt link vereceğim bilginize
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Güncel Linkler - 2.11.2024
10 Ekim'den 1 Kasıma kadar paylaşmış olduğum linklerden çalışanları programım ile ayıkladım çalışan linkleri txt olarak paylaşıyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.
Edit: VT sonucu düzeltildi İpTv linkleri için apk yaptım
ραтя0иNot: Vermiş olduğum linkleri m3u dosyası haline getirmek isterseniz linki tarayıcıya yapıştırıp m3u dosyası olarak indirebilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Başkasını deneyinKanal oynatılırken hata oluştu diyor kanal logoları var ama açılmıyor![]()
Bir sürü link var deneyin illa ki açılacakKanal oynatılırken hata oluştu diyor kanal logoları var ama açılmıyor![]()