14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Android tv icin disney,netflix,prime gibi icerikleri acan tv ye kuracagim bir uygulama varmi ,iptv#,cloud stream var tv de,soruyu dgrumu sordum cok teknik detay bilmiyorum.

Vpn ile deneyin paylaştığım da hepsi çalışıyordu bazıları vpn gerektiriyodur
hocam emeğinize sağlık delta tv parolası nedir giriyorum açılmiyor sizden bir ricam daha olacak android tv ye vpn indirdim kurulumunu yapamadım detayini yazarsanız kurmayi öğreniriz çok teşekür ederim hocam

hocam emeğinize sağlık delta tv parolası nedir giriyorum açılmiyor sizden bir ricam daha olacak android tv ye vpn indirdim kurulumunu yapamadım detayini yazarsanız kurmayi öğreniriz çok teşekür ederim hocam
Hocam öncelikle sağ olun vpn programı sorusuna gelecek olursak ben ne tv box nede TV kullanıyorum bu yüzden hangi vpn Tv'de çalışıyor hangisi çalışmıyor bilmiyorum eğer ki destekliyosa proton vpn vpn master kullanabilirsiniz delta TV parolası derken onuda açıklarsanız bakarım bi şu an mobilde olduğum için bazı şeyler zor oluyo o yüzden soruyorum :)

Hocam öncelikle sağ olun vpn programı sorusuna gelecek olursak ben ne tv box nede TV kullanıyorum bu yüzden hangi vpn Tv'de çalışıyor hangisi çalışmıyor bilmiyorum eğer ki destekliyosa proton vpn vpn master kullanabilirsiniz delta TV parolası derken onuda açıklarsanız bakarım bi şu an mobilde olduğum için bazı şeyler zor oluyo o yüzden soruyorum :)
hocam çok teşekür edrım hocam deltatv eski şifreyi girince açmiyor şifresi değiştimi birde vpn master nerden indirebilirim şimdiden emeğinize sağlık

Sunplus için xtream kod varmış acaba birtürlü bulamadım bunun için rica etsem bilgilendirimisiniz

hocam çok teşekür edrım hocam deltatv eski şifreyi girince açmiyor şifresi değiştimi birde vpn master nerden indirebilirim şimdiden emeğinize sağlık
Hocam delta tv bir uygulama ise bilgim yok benimle alakası yok

Merhaba herkese iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini az önce paylaşmadan kontrol ettim , çalışıyor vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya oluşursa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli :)

ραтя0и

15.11.2024_GüncelLinkler
Linkleri güncellediğim için aynı link üstünden devam ettim

Ekli dosyayı görüntüle 635

12 Ekimden bugün dahil olmak üzere paylaşmış olduğum linklerden çalışanları ayıkladım buyrun

12.11.2024_GüncelLinkler
Gün içinde güncellenecektir

--> <--
Ekli dosyayı görüntüle 589Ekli dosyayı görüntüle 590

11.11.2024_GüncelLinkler
Linkleri gün içinde hem burada verdiğim linkte hem apk içinde güncelliyorum

--> <--
Ekli dosyayı görüntüle 571

GeceLinkler + STB Portal
--> <--
09.11.2024_GüncelLinkler

NewLink

08.11.2024_GüncelLinkler

--------
Güncel Gece Linkler - 8.11.2024
Telefondan bu kadar çözebildim sabah fazlasıyla gelecek hayırlı geceler

--> <--​

Güncel Linkler - 6.11.2024
Gece linkleri karışık türk m3u var mı bilmiyorum
Bu 3 adet m3u türk panel
--> <--

Konuda ki karakter sınırından dolayı link eklemekte zorlanıyorum bu yüzden fazla olan linkleri bu şekilde vereceğim linkler geçen gün paylaşmış olduğum çalışan linkleri de içermekte karma liste yaptım ve taradım çalışanları paylaşıyorum.
Not: Linkleri apk uygulaması üzerinde direkt olarak ekledim kullananlar oradan da alabilirler​

Yeni Ekstra Linkler - 5.11.2024

Ekli dosyayı görüntüle 459
Ekstra Linkler - 5.11.2024
Uygulamaya drive linki değilde direkt link vereceğim bilginize

Güncel Linkler - 2.11.2024
10 Ekim'den 1 Kasıma kadar paylaşmış olduğum linklerden çalışanları programım ile ayıkladım çalışan linkleri txt olarak paylaşıyorum.

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.
Edit: VT sonucu düzeltildi İpTv linkleri için apk yaptım

ραтя0и

Not: Vermiş olduğum linkleri m3u dosyası haline getirmek isterseniz linki tarayıcıya yapıştırıp m3u dosyası olarak indirebilirsiniz

*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Kanal oynatılırken hata oluştu diyor kanal logoları var ama açılmıyor😢

pc ıcın uygulama yaparsan super olurdu valla tek tek uyelık gırmek zorunda kalmamak ıcın bı ayar cekersen bırde tadından yenmez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri