14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkdaşın mesajı aynı şu şekil''
Merhaba
Linklerde spor kanalları açılıyor ama 1 yada 2 dakika sürmeden kapanıyor.iptv# uygulamasını kullanıyorum. Sorunsuz izlemek için hangi uygulamayı önerirsiniz.''
Tek kişilik olduğu için donduğunu gayet iyi bildiğin halde arkadaşı yanlış yönlendirip player öneriyorsun. Neymiş diğer player güncelleme falan yapıyormuş. Desene adama'' Başka birileri de seninle aynı anda girmiştir, panel de tek kişilik olduğu için donuyordur'' Bunu bildiğin halde demiyorsan; benim gözümde kekliyorsun demektir.
Hocam senin okuma yazman yok mu ta konunun ilk başında ne diye uyarı yapmışım bak renkli kalın bir şekilde yazmışım sen görmüyorsan bu benim sorunum değil anlatabiliyorum demi buraya gelip gereksiz mesaj kasıp konuyu kirletmeye devam etmeyin ben en başında uyarımı yapmışım bunu bilerek kullanıyor kullanan kişi sizde konuyu okuyup öyle gelip yorum yapın gereksiz mesaj kasmanın lüzumu yok hayırlı geceler

Merhaba
Linklerde spor kanalları açılıyor ama 1 yada 2 dakika sürmeden kapanıyor.iptv# uygulamasını kullanıyorum. Sorunsuz izlemek için hangi uygulamayı önerirsiniz.''
Tek kişilik olduğu için donduğunu gayet iyi bildiğin halde arkadaşı yanlış yönlendirip player öneriyorsun. Neymiş diğer player güncelleme falan yapıyormuş. Desene adama'' Başka birileri de seninle aynı anda girmiştir, panel de tek kişilik olduğu için donuyordur'' Bunu bildiğin halde demiyorsan; benim gözümde kekliyorsun demektir.

kardes sorun iptv# apk da televizo apk yi veya iptvextrema yi dene onlarda sorunsuz izlersin bende hic begenmedim iptv# yenileme kipi yok apk da ondan en ufak takilmada ekran ya karariyo yada donuyo alkardes burdan free olani indir

129 olani prolar sorunlu

Merhaba

kardes sorun iptv# apk da televizo apk yi veya iptvextrema yi dene onlarda sorunsuz izlersin bende hic begenmedim iptv# yenileme kipi yok apk da ondan en ufak takilmada ekran ya karariyo yada donuyo alkardes burdan free olani indir

129 olani prolar sorunlu

#Güncellendi

Merhaba herkese iyi forumlar taze güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini az önce paylaşmadan kontrol ettim , çalışıyor vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var bu sayı maksimum kullanıcıya oluşursa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli :)

Güncel Linkler - 26.10.2024

Güncel Linkler - 24.10.2024

Bu son eklediklerim kopyala yapıştır çalışmazsa m3u dosyasını indirin veya paylaşmış olduğum uygulamadan m3u linkini tam kopyalayıp kullanın.
http://[email protected]:8080/get.php?username=ersnozer&password=1701202112ern&type=m3u_plus&output=mpegts
http://[email protected]:8080/get.php?username=alenden&password=1909202012anx&type=m3u_plus&output=mpegts

Güncel Linkler - 23.10.2024

Linki kopyalayıp direkt iptv oynatıcısına yapıştırın televizo kullanın linkleri çektiğimde gelen uyarı televizo iptv player kullanılmasını söylüyordu bilginiz olsun. Aynı linkleri yapmış olduğum apk içerisinde de paylaştım iyi forumlar.

ραтя0и

Not: Vermiş olduğum linkleri m3u dosyası haline getirmek isterseniz linki tarayıcıya yapıştırıp m3u dosyası olarak indirebilirsiniz

*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Emeğine eline koluna sağlık çok sağol iyi varsın.

#Güncellendi
Ekstra link eklemesi yapılmıştır

#Güncellendi

Tüm olumsuz yorumlara karşın azimle paylaşmaya devam ediyorsunuz bravo 👏 Sorun olmadığı sürece patronspor linki de dahil olmak üzere hala daha önceden verdiğiniz linklerden kullandıklarım var.

Tüm olumsuz yorumlara karşın azimle paylaşmaya devam ediyorsunuz bravo 👏 Sorun olmadığı sürece patronspor linki de dahil olmak üzere hala daha önceden verdiğiniz linklerden kullandıklarım var.
Sağ olun var olun hocam :)

İptvnator for Windows >> 0.16.0 >>> softpedia.com/get/Internet/Internet-Radio-TV-Player/IPTVnator.shtml

IPTVnator incelemesi: : 4.0 / 5
IPTV, "İnternet Protokol Televizyonu"nun kısaltmasıdır ve İnternet kullanılarak iletişim sağlanan bir televizyon teknolojisini tanımlar.
IPTV yeni bir kavram değildir, ancak eski usul karşılığı olan klasik televizyon (uydu veya kablolu TV) ile karşılaştırıldığında yeni nesil bir teknoloji olarak değerlendirilebilir.
IPTVnator , .m3u ve .m3u8 formatlarındaki çalma listeleri olmak üzere IPTV çalma listeleri için temel destek sağlayan, modern, Electron tabanlı bir video oynatıcısıdır.

Uygulamanın özelliklerinin genel açıklaması​

Yukarıda belirtilen çalma listesi formatlarını desteklemesinin yanı sıra, IPTVnator ayrıca bilgisayarınızdan çalma listeleri yüklemenize, uzaktan çalma listeleri yüklemenize (URL aracılığıyla), kanal aramanıza ve kanalları favorilere kaydetmenize de yardımcı olabilir.
Uygulama, sadelik düşünülerek tasarlanmıştır ve şık, koyu temalı bir GUI'ye sahiptir. Yüklendikten sonra, aynı zamanda çalma listesi genel görünümü olarak da işlev gören uygulamanın karşılama ekranıyla karşılaşırsınız. Buradan, çeşitli yöntemlerle (yükleyerek, doğrudan URL aracılığıyla vb.) çalma listeleri ekleyebilirsiniz.

Modern ve kullanıcı dostu bir kullanıcı arayüzüne sahiptir​

Bir çalma listesi yüklendikten sonra, uygulamanın ana oynatıcı arayüzüne erişebilirsiniz. Ana pencerenin sağ tarafında temel bir video oynatıcısı ve sol tarafta kanalların bulunduğu kullanışlı bir panel bulunur.
Kenar çubuğu, Gruplar bölümü aracılığıyla ilgilendiğiniz içeriği doğru bir şekilde seçmenize olanak tanır. Ayrıca Tüm Kanallar bölümüne göz atarak tüm mevcut içerikleri elle seçebilir veya kaydırabilirsiniz.
Son olarak, uygulamanın size iki video oynatıcı seçeneği sağladığını belirtmekte fayda var. Temel bir HTML5 video oynatıcısı veya bir VideoJS Oynatıcı motoru arasında seçim yapabilirsiniz.
IPTVnator, diğer popüler video araçlarının desteklemediği IPTV oynatma listelerine erişmenizi ve yönetmenizi oldukça kolaylaştıran, iyi tasarlanmış bir video oynatıcısıdır.

IPTVnator 0.16.0'daki yenilikler:​

• Xtream: Yeni düzen ve EPG Görünümü
  • Xtream: Youtube fragmanlarını destekleyin
  • PWA: Mobil düzende güncellemeler
  • Stalker Portal: Kategori ve arama düzeltmesi

Merhaba arkadaşlar
Ellerinize emeğinize sağlık
Benim problemim var yardımcı olursanız sevinirim
Toshiba TV kullanıyorum ve sadece SSIPTV var uygulama yüklenmiyor. Linkleri sitesinden ekleyip kullanabiliyoruz ama sürekli yayın duruyor ekran kararıyor ve tekrar devam ediyor bunu 2 - 3 kez tekrar ettikten sonra yayın duruyor yeniden play tuşuna basmak zorunda kalıyoruz.
Bunun için bir çözüm varmı acaba

Merhaba arkadaşlar
Toshiba TV kullanıyorum ve sadece SSIPTV var uygulama yüklenmiyor. Linkleri sitesinden ekleyip kullanabiliyoruz ama sürekli yayın duruyor ekran kararıyor ve tekrar devam ediyor bunu 2 - 3 kez tekrar ettikten sonra yayın duruyor yeniden play tuşuna basmak zorunda kalıyoruz.
hocam bildiğim kadarıyla tvniz başka iptv player uygulaması desteklemiyorsa bir çözümü yok tek çözüm box veya stick kullanmak

Merhaba arkadaşlar
Samsung yada LG olsa çözümü çokta..Toshibada diğer uygulamalar yoktur.Onlar bile olsa smart tv lerde bu işler biraz zor.Android cihaz en güzeli.

#Güncellendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri