toraman620
Üye
- Konular
- 7
bro linklerin çoğu açılmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
açılmayanları programım otomatik ayıklıyor ve bazı linkler vpn gerektiriyorbro linklerin çoğu açılmıyor
Rica ederim abiTeşekkürler kral![]()
ios için hiç bir çalışmam yok ve yapmayı düşünmüyorum, android <3bunun ios unu yaparsan çok kral adamsın hahaha ki sen yaparsın
Linkler bana ait değil her biri ayrı hesaplardırbro meraktan sordum mesela bu linklerden 1 tanesi çalıştırdımda iosta ve tvosta bu linkleri devamlı değişiyormu mesela günlük olarak aynı m3u ları güncelliyormusun
Tesekkurler usta takibe devam .... istikrar abidesi masallah diyelim nazar deymesin#Güncellendi
Sizde aynı istikrar ile buradasınız maşallahTesekkurler usta takibe devam .... istikrar abidesi masallah diyelim nazar deymesin
TeşekkürlerMerhaba listelerinizden sadece bir tanesinde kanal listesi geldi diğerlerinde kanal listesi dahi gelmedi. Kullanıcı yoğunluğundan olabilir mi? Sürekli deniyorum ama kanal listesi gelmiyor.
Galiba ilk defa kullanıyorsunuz. Verdiğim linklerden bir tanesini kopyalayıp iptv oynatıcısına yapıştırın ve kullanın hocam. Mobil cihazda 9xtream ve Televizo uygulamasını tercih edebilirsiniz , box cihazlarda pek bilgim yok ama çalışıyorsa televizo veya tivimate kullanıyorlar diye biliyorum ama söylediğim gibi çok fikrim yok.usta hangi programla çalıstıracağız
Sizde sağ olun hocamsagol usta![]()