14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba
Linklerde spor kanalları açılıyor ama 1 yada 2 dakika sürmeden kapanıyor.iptv# uygulamasını kullanıyorum. Sorunsuz izlemek için hangi uygulamayı önerirsiniz.
Txbox kullanmıyorum ama forumda ki önerilere göre tvmate televizo bakabilirsiniz android telefonumda 9xtream uygulamasını kullanıyorum

guek iptv üyeliği var mı üstadım çok kaliteli yayınları

#Güncellendi

#Güncellendi
-Ekstra Linkler Paylaşıldı-
-1000 kişilik url eklendi-

Bu linki IPTV PRO v8.1.5 programına yapıştırdığım zaman kanallar açılmıyor diğer linkler çalışıyor. Kontrol edebilirmisiniz.
Televizo uygulamasında deneyin güncelleme seçeneğini her uygulama başladığında seçeneğini seçin

#Güncellendi

Merhaba herkese iyi forumlar taze güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini az önce paylaşmadan kontrol ettim , çalışıyor vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var bu sayı maksimum kullanıcıya oluşursa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli :)

Güncel Linkler - 23.10.2024

Güncel Linkler - 22.10.2024

1000 kişilik iptv link aşağıda

Altta ki linkte sadece spor kanalları mevcuttur

linki kopyalayıp iptv player uygulamanıza yapıştırırsanız çalışır veya indirip m3u olarak kullanabilirsiniz
Ekstra Linkler

Güncel Linkler - 21.10.2024

http://[email protected]:23000/get.php?username=A0OWZD12Qz&password=AhENrYjM4k&type=m3u_plus

Not: Vermiş olduğum linkleri m3u dosyası haline getirmek isterseniz linki tarayıcıya yapıştırıp m3u dosyası olarak indirebilirsiniz

*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
+18 m3u listesi varmı acaba?

Merhaba
Linklerde spor kanalları açılıyor ama 1 yada 2 dakika sürmeden kapanıyor.iptv# uygulamasını kullanıyorum. Sorunsuz izlemek için hangi uygulamayı önerirsiniz.
Onun uygulamayla alaksı yok dostum. Sizi kekliyorlar ''1000 kişilik''diye. ikinci bir kişi girince kullandığın player modu tekrar modunda değilse durur, tekrar modundaysa da; kapanır tekrar açılır. Her-halükarda izlediğinden hiçbir şey anlayamazsın.

Onun uygulamayla alaksı yok dostum. Sizi kekliyorlar ''1000 kişilik''diye. ikinci bir kişi girince kullandığın player modu tekrar modunda değilse durur, tekrar modundaysa da; kapanır tekrar açılır. Her-halükarda izlediğinden hiçbir şey anlayamazsın.
İşimiz gücümüz yok burda insanları kekleyeceğiz aynen paylaşmış olduğum linkleri zaten kontrol ederseniz hepsi satın alınmış hesaplar bunların paneller tek kişilik diğer 100 kişilik vs diye paylaşılanlar panel sınırı olmayan url adresleri bilip bilmeden yorum yapmayın. O yorum geldiğinde bahsi geçen 1k kişilik hesapları paylaşmamıştım tek kullanıcılı hesaplardan bahsediliyor.

#Güncellendi

İşimiz gücümüz yok burda insanları kekleyeceğiz aynen paylaşmış olduğum linkleri zaten kontrol ederseniz hepsi satın alınmış hesaplar bunların paneller tek kişilik diğer 100 kişilik vs diye paylaşılanlar panel sınırı olmayan url adresleri bilip bilmeden yorum yapmayın. O yorum geldiğinde bahsi geçen 1k kişilik hesapları paylaşmamıştım tek kullanıcılı hesaplardan bahsediliyor.
Arkdaşın mesajı aynı şu şekil''
Merhaba
Linklerde spor kanalları açılıyor ama 1 yada 2 dakika sürmeden kapanıyor.iptv# uygulamasını kullanıyorum. Sorunsuz izlemek için hangi uygulamayı önerirsiniz.''
Tek kişilik olduğu için donduğunu gayet iyi bildiğin halde arkadaşı yanlış yönlendirip player öneriyorsun. Neymiş diğer player güncelleme falan yapıyormuş. Desene adama'' Başka birileri de seninle aynı anda girmiştir, panel de tek kişilik olduğu için donuyordur'' Bunu bildiğin halde demiyorsan; benim gözümde kekliyorsun demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

• Jp35

Geri