14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malasef IPTV pro ve iptv# denedim çalışmadı kardeşim.. yine de teşekkürler
İptv ve iptv proda bende denedim çalışmadı . XPPLAYER' ı indir m3u liste yükle de profili ekle de canlı yayın sekmesine tıklayınca çalıştığını göreceksin kardeşim

@patr0n var mı çalişan link o verdiği n ilk link çalışmıyor 0 adet kanal var ikinci link çalışıyor ama çok donuyor neden olabilir

1. sayfadaki linke tıklayınca bu adrese yönlendiriyor. ben şimdi bu sayfadakileri ms texte yapıştırıp m3u olarak mı kaydedeceğim.

1. sayfadaki linke tıklayınca bu adrese yönlendiriyor. ben şimdi bu sayfadakileri ms texte yapıştırıp m3u olarak mı kaydedeceğim.
Orada her bir satırda sonu .m3u ile biten adresler var. Size lazım olan sadece kullanmak istediğiniz ya da deneyeceğiniz adreslerin http'den .m3u dahil oraya kadar kısmını kopyalayıp IPTV oynatıcınızds m3u bağlantı linki olarak ekleyip denemek.

1734221483946
Örnek: 282 adet paylaşımdan şu saat itibariyle aktif (kullanılabilir) 210 adeti çalışıyor... Max kullanıcı sayısı limitte veya vpn istemli vb sebeplerden veya kullandığınız playerdan ötürü olabilir.

#Güncellendi

Geliyor gelmekte olan @patr0n .

Ben başlıyorum.

Çalışan var mı? 🤣
relax panellere söz veremiyorum tarama yaparken ip ban yedim muhtemelen o yüzden kesin değil ama diğerleri sıkıntısız tarandı abi :D

relax panellere söz veremiyorum tarama yaparken ip ban yedim muhtemelen o yüzden kesin değil ama diğerleri sıkıntısız tarandı abi :D
Benim senden veya verdiklerinden şüphem yok canım kardeşim ama bazen lattun bazen latteli olasım geliyor 😂

Yine de pazartesi günkü derbi için potansiyelini bir test etmem gerekebilir 🤣 O gün gelsin görüşürüz hahaha
pazartesi şehir dışına çıkacağım abi yetişebilirsem ayarlarız bir şeyler :D

pazartesi şehir dışına çıkacağım abi yetişebilirsem ayarlarız bir şeyler :D
Denk geldiği güne bak 😂 Canın sağolsun. Forumda sağ olsunlar başka arkadaşlar da özellikle maç günleri paylaşıyorlar. Ben ilk olarak senin patronspor'da denerim şansımı her zamanki gibi olmadı araştırmaya devam 😅

Denk geldiği güne bak 😂 Canın sağolsun. Forumda sağ olsunlar başka arkadaşlar da özellikle maç günleri paylaşıyorlar. Ben ilk olarak senin patronspor'da denerim şansımı her zamanki gibi olmadı araştırmaya devam 😅
Ben ufaktan yatiyim abi uyuyodum uyandım bi şeyler atıştırıyım dedim sonra konuda ki mesajları görünce PC başına geçip alel acele nerde ne link varsa çektim ayıkladım paylaştım gözümden uyku akıyor 😅😅

Ben ufaktan yatiyim abi uyuyodum uyandım bi şeyler atıştırıyım dedim sonra konuda ki mesajları görünce PC başına geçip alel acele nerde ne link varsa çektim ayıkladım paylaştım gözümden uyku akıyor 😅😅
İyi geceler kardeşim. Sağlığına dikkat et ve Kore dizilerinden öğrendiğim kadarıyla "Öğünlerini atlama" 😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri