14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkinci linkte açtı kapandı açılmıyor iptv# uygulamasıyla giriyorum

Merhaba iyi geceler dostlar o verdiği n link ilkinde 0 adet kanal var nasıl olacak bilmiyorum

patr0n, iyi geceler o verdiği n link ilkinde hiç kanal yok 0 adet kanal var öyle haya veriyor nasıl olacak bilmiyorum

Screenshot 2024 12 15 00 09 29 019 comdivergentftbxtreamplayeranddownloader
Screenshot 2024 12 15 00 09 33 466 comdivergentftbxtreamplayeranddownloader
Yav yeminle kendimden şüphe etmeye başladım anlamıyom nasıl kanal yok

Değerli Patron bu listeleri kopyala yapıştır yoluyla deniyorum. Binlerce kolum gitti sinirler gitti başka bı r yol yöntem varsa lütfen linkin açılıp açılmadığı nı gösteren bir yol uygulama yöntem lütfen
Hocam konu içinde kontrol için link bıraktım hatta foruma program kodladım bıraktım kullanabilirsiniz

Kullandığınız IPTV uygulaması ve VPN gereksinimi olan bir internet altyapısı herşeyi değiştirebiliyor.

Liste açılıyor ama kanallar dönüp duruyor ve açılmıyorsa VPN, liste açılıyor ama kanal ekranında hata var diyorsa oynatıcı, liste hiç açılmıyor ve m3u listesi bulunamadı gibi bir hata veriyorsa liste hatalı yazılmış; liste aynı anda birden fazla cihazda yüklü; listeyi veren @patr0n 'da sorun olabilir demektir.

Seçenekler çoğaltılabilir tabi senaryoda liste başkasında çalışırken sizde çalışmıyorsa ki @patr0n 'un gösterdiğine göre çalışıyor.

Kullandığınız IPTV uygulaması ve VPN gereksinimi olan bir internet altyapısı herşeyi değiştirebiliyor.

Liste açılıyor ama kanallar dönüp duruyor ve açılmıyorsa VPN, liste açılıyor ama kanal ekranında hata var diyorsa oynatıcı, liste hiç açılmıyor ve m3u listesi bulunamadı gibi bir hata veriyorsa liste hatalı yazılmış; liste aynı anda birden fazla cihazda yüklü; listeyi veren @patr0n 'da sorun olabilir demektir.

Seçenekler çoğaltılabilir tabi senaryoda liste başkasında çalışırken sizde çalışmıyorsa ki @patr0n 'un gösterdiğine göre çalışıyor.
Abi vodafone da çalışıyor sıkıntı yokta Türk Telekom ilede denedim onda da açıldı vpn vs açık değil

@patr0n merhaba iyi geceler o verdiği n link çalışmıyor ilk link 0 adet kanal var öyle hata veriyor

@patr0n var mı çalişan link bir tane daha o link çalışmıyor hatâ veriyor ilk link sıfır adet kanal var lütfen

Abi vodafone da çalışıyor sıkıntı yokta Türk Telekom ilede denedim onda da açıldı vpn vs açık değil
Televizo'da denediklerim:

Dosya olarak indirdim kanallar yüklendi ama açılmadı normal veya VPN ile açılmadı kanallar.

- URL olarak m3u şeklinde ekledim liste bulunamadı.
- Xtream olarak ekledim liste bulunamadı.
- Gösterdiğin ekran fotoğrafındakine göre adresi m3u_plus&output=m3u8 olarak düzenledim yine çalışmadı.

Daha sonra düzenlediğim adresi XCIPTV'ye giriş yaparken m3u listesi seçerek ekledim, Epg verilerinin yüklenmesini bekledim ve sonra kanal listesine girip tek tek kontrol ettim ulusal ve mor kanalları.

Sonuç: Oynatıcıya göre izleme imkanı değişebiliyor.

Kullandığım adres:

Screenshot 2024 12 15 00 50 36 18 0a9ce44baf73f348a1c5ad44fb791fa4

Screenshot 2024 12 15 00 45 51 84 0a9ce44baf73f348a1c5ad44fb791fa4

Televizo'da denediklerim:

Dosya olarak indirdim kanallar yüklendi ama açılmadı normal veya VPN ile açılmadı kanallar.

- URL olarak m3u şeklinde ekledim liste bulunamadı.
- Xtream olarak ekledim liste bulunamadı.
- Gösterdiğin ekran fotoğrafındakine göre adresi m3u_plus&output=m3u8 olarak düzenledim yine çalışmadı.

Daha sonra düzenlediğim adresi XCIPTV'ye giriş yaparken m3u listesi seçerek ekledim, Epg verilerinin yüklenmesini bekledim ve sonra kanal listesine girip tek tek kontrol ettim ulusal ve mor kanalları.

Sonuç: Oynatıcıya göre izleme imkanı değişebiliyor.

Kullandığım adres:

Ekli dosyayı görüntüle 1479

Ekli dosyayı görüntüle 1480
Patron verdiğin adresi Google playdeki İPTV mor simgeli oynatıcı ile denedim çalışmadı geçerli m3u adresi yazın dedi . Bende XPPLAYER ile denedim şuan cam gibi çalışıyor . Sebebi nedir bilmiyorum siz daha iyi anlarsınız 🙋‍♂️

Patron verdiğin adresi Google playdeki İPTV mor simgeli oynatıcı ile denedim çalışmadı geçerli m3u adresi yazın dedi . Bende XPPLAYER ile denedim şuan cam gibi çalışıyor . Sebebi nedir bilmiyorum siz daha iyi anlarsınız 🙋‍♂️
Önceki mesajımda da belirttiğim gibi oynatıcıya göre değişebiliyor izleme imkânı. Sebebi listelerin birebir aynı şekilde hazırlanmıyor olması.

Mesela benim örnek verdiğim liste içerisinde o kullanıcı ve şifreye ait kanallar eklenmiş. Hesaba özel düzenlenmiş yani ve adres m3u veya m3u8 şeklinde girilmemiş. Dosya adının m3u olması her oynatıcıda çalışmasına yaramıyor maalesef. Adresi düzenleyip tipini m3u çıkış türünü de m3u8 yapınca çalışması da biraz bu yüzden. Oynatıcıya yol gösterip bu dosya m3u içeriği de m3u8 ona göre çalıştıracaksan çalıştır gibi bir sitem etmek için. Bazıları ise buna ihtiyaç duymadan ben liste içeriğini kendim çözümler ve oynatırım diyor ve hemen çalışıyor.

Yani tek tip hazırlanmak zorunda olsaydı listeler her oynatıcı aynı şekilde oynatabilirdi içeriği ama liste düzenlemeleri içerikleri yüzünden farklı olabildikleri veya m3u8 liste kodlamaları farklı olabildiği için böyle biz son kullanıcılarda kafa karışıklığına ya da çalışmıyor/bozuk gibi algılara yol açabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri