14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
usdad yeni eklenen m3u linklerinde hata var.

http://patr0n@://107.189.14.168:8000 ikiser : ve // var. bilgine
Bravo çok dikkatlisiniz.
@patr0n kendi listesinden de düzeltme yapana kadar aşağıdaki adresten yararlanabilirsiniz 5 Aralık Liste bağlantıları için. Ben düzeltme yaptım bağlantı adreslerinde.

Linkleri kontrol ettim 126 tanesi çalışıyor görünüyor. kaantv olanlar çalışmıyor. Çalışan 126 tanesinin 20/25 kadarı fazlası ve eksiğiyle 2/3/4 maksimum kullanıcılı hesaplar.

Son düzenleme:
Bravo çok dikkatlisiniz.
@patr0n kendi listesinden de düzeltme yapana kadar aşağıdaki adresten yararlanabilirsiniz 5 Aralık Liste bağlantıları için. Ben düzeltme yaptım bağlantı adreslerinde.

Linkleri kontrol ettim 126 tanesi çalışıyor görünüyor. kaantv olanlar çalışmıyor. Çalışan 126 tanesinin 20/25 kadarı fazlası ve eksiğiyle 2/3/4 maksimum kullanıcılı hesaplar.
Ellerine saglik usta

Bravo çok dikkatlisiniz.

kaantv bende çalışıyor muhtemelen sizde vpn gerekiyo abi 😅

Balkondaki tv de gösteriyor 😇

#Güncellendi

Ustat emegine saglik m3u listesi sinirsiz almanya ve Türkiye icin varmi ?

Bu M3u dosyalarını bütün playerler çalıştırır mi iptv# uygulaması çalıştırmıyor vpn gerekli midir?

Bu M3u dosyalarını bütün playerler çalıştırır mi iptv# uygulaması çalıştırmıyor vpn gerekli midir?
Muhtemelen vpn gerekiyodur benim internet alt yapım vodafone o yüzden vpn ihtiyacım olmuyo siz bi vpn deneyin hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri