🔴👑📺135 Adet Yerli Panel İPTV📺👑🔴

burakhd

Paylaşımcı
Konular
43
👇135 Adet Yerli Panel İPTV Panellerine burdan ulaşabilirsiniz 👇
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏

‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏(Anlık olarak paneller sıkıntısız olarak çalışmaktadır)
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏patr0n multichecker ile taranmıştır

‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏

‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏(Anlık olarak paneller sıkıntısız olarak çalışmaktadır)
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏patr0n multichecker ile taranmıştır
Aa benden bahsediliyor. 😅
Emeğine sağlık kral, kolay gelsin. 👑😅

Müdür eline sağlık. Bir şey soracağım. Bendeki tv smart, android değil ve sadece ssiptv uygulaması var bu linkleri tvden izleyebileceğim bir yöntem var mı acaba ?

Müdür eline sağlık. Bir şey soracağım. Bendeki tv smart, android değil ve sadece ssiptv uygulaması var bu linkleri tvden izleyebileceğim bir yöntem var mı acaba ?
Reis uygulamanın resmini atabilirsin yardımcı olurum

Müdürüm bildiğim kadarıyla bu uygulamadan ip tv satanlara bir kod veriliyor onlar o kodu artık nasıl yapıyorsa bi şekilde listeyi yüklüyorlar ve açılıyor bir ara öyle bi Iptv satın almıştım

Yöntem çok basit; TV'den SSİPTV'yi aç; kod alma bölümüne git; Kodu al; Telefondan bu siteye git; ( ) Listeni yükle ve kaydetmeyi unutma.

Yöntem çok basit; TV'den SSİPTV'yi aç; kod alma bölümüne git; Kodu al; Telefondan bu siteye git; ( ) Listeni yükle ve kaydetmeyi unutma.
Thanos un dediği gibi eğer yardım lazım olursa Bu video biraz daha detaylı olacaktır

eline sağlık kral kolay gelsin

full liste yükleme sakın.ssiptv kaldırmaz .açılması için 10 dakika beklersin.play list düzenle ve öyle yükle.ben öyle yapıyorum.
Başkan playlist nasıl düzenleniyor ben yabancıyım bu konulara. Sen yardımcı olabilir misin ? Bana sadece spor kanalları olsun yeterli

full liste yükleme sakın.ssiptv kaldırmaz .açılması için 10 dakika beklersin.play list düzenle ve öyle yükle.ben öyle yapıyorum.
peki başlıkta paylaşılanlar gibi bir adresten kanal ayıklamak mümkün mü? bir adres içinde bin tane kanal var mesela, bunların arasından 10 tane seçip m3u düzenleyim desem, o adresleri nasıl oluşturabilirim, böyle bi dünya var mı?

bir de aklıma gelmişken sorayım. lg webos tv lerde ücretsiz başka alternatif var mı? eğer ss e kıyasla fark yaratıyorsa ücretli olanlar satın alınabilir de.
bu arada paylaşım için çok teşekkür ederim konuyu biraz dağıttık :)

Geri