Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çok yanlış düşünüyorsun kardeşim çok yanlış aklını başına al yazdığın mesajdan kimlerin tekeline su taşımaya çalıştığını hemen anladım.Artık haberini bile göstermiyorlar. Altyazı geçiyorlar o kadar. Askerimizi değersizleştirip, teröristleri baş tacı yapan vatan hainlerinin tez zamanda en acı şekilde can vermesini diliyorum.
Devlet politikası gereği hiçbir zaman şehit haberleri tafsilatlı verilmez. Canım sen hangi dünyada yaşıyorsun.Allah akıl fikir versin ne diyim. Sabahtan beri haber kanallarını geziyorum. Bir tane kanal bu haberi gösterdi. Kanal B isimli bir kanal. Diğerleri ıvır zıvır gösteriyor. Dün akşam da aynı şekilde görmedim. Görürsen paylaş biz de görelim. Sindirile sindirile algınızı kaybettiniz. Siyasetle kafayı bozmuşsunuz. Her felakette aynı şeyleri papağan gibi tekrarlıyorsunuz.
Başüstüne adminim.Arkadaşlar şehit konusunun altında bile tartışma çıkarmak bize yakışmaz. Bu mesajdan itibaren tartışma çıkaracak mesajları atan kullanıcılar forum kuralları gereği uyarılacaktır. Lütfen bu tarz mesajlardan kaçının, 100 ceza puanının forumdan kalıcı banlanmak ile sonuçlanacağınız unutmayın.
Bu konunun altında bile bunları yazmak zorunda olmak, inanın çok çok rahatsız ediyor...
Ekli dosyayı görüntüle 10091
Şehitlerimize Allah Rahmet Eylesin. Rabbim Ailelerine Ve Sevdiklerine Sabır Versin, Mekanları Cennet Olsun. İnşallah.Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanılan bir mağaradaki arama tarama faaliyetinde metan gazından etkilenerek şehit olan askerimizin sayısının 12'ye yükseldiğini duyurdu.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda şehit olan yiğitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.
Kardeşim bana algı yapmaya kalkma sen önce karşındaki kişinin kimliğini geçmişini bir öğren daha sonra yorum yap diyorum başka birşey de demiyorum senin haberlerde gördüklerini duyduklarını ben sahada kucağımda taşıdım. Beni sindirecek hiçbir güçte tanımıyorum. Senin yapmak istediklerinin eğitimini T.S.K.'da gayet iyi öğrettiler çok şükür. Benim aklım da fikrim de yeterince yerinde.Allah akıl fikir versin ne diyim. Sabahtan beri haber kanallarını geziyorum. Bir tane kanal bu haberi gösterdi. Kanal B isimli bir kanal. Diğerleri ıvır zıvır gösteriyor. Dün akşam da aynı şekilde görmedim. Görürsen paylaş biz de görelim. Sindirile sindirile algınızı kaybettiniz. Siyasetle kafayı bozmuşsunuz. Her felakette aynı şeyleri papağan gibi tekrarlıyorsunuz.
Ne demek istediğini bir anlasak...Olsun bizim dediniz var mahsallah heryere eli uzanıyor koltuk sevdası için bir şehit 3 sene olmuş onu aramaya gidiyor ve 12 şehit veriyor diyecek bir şey yok Allah rahmet eylesin