......................................................................................................................................................

Güncelleme Yapılmıştır. Group Title Kısmındaki Çoklu Kategorilendirme Kaldırılmış, Ana Kategori Görünmesi Sağlanmıştır. Kullanıcı Arkadaşlarım Liste Güncellemesi Yapınız.

Son düzenleme:
Güncelleniyor mu bu liste 🙄

Güncelleniyor mu bu liste 🙄
Bu Yaptığım Değişikliğin Güncellemesini mi Soruyorsunuz, Yoksa Yeni Filmlerin Güncellemesinden mi Bahsediyorsunuz. Yeni Film Güncellemesi Haftalık/2 Haftalık ve Aylık Olarak Tek Tuşla Eklemesi Yapabilirim, Ama Hatırlatmanızda Fayda Olur Unutabilirim Yoksa

emegine sağlık

Bu Yaptığım Değişikliğin Güncellemesini mi Soruyorsunuz, Yoksa Yeni Filmlerin Güncellemesinden mi Bahsediyorsunuz. Yeni Film Güncellemesi Haftalık/2 Haftalık ve Aylık Olarak Tek Tuşla Eklemesi Yapabilirim, Ama Hatırlatmanızda Fayda Olur Unutabilirim Yoksa
İçerikler için kastettim 🙂

Şuan bende çalışmıyor kontrol edebilir misiniz teşekkürler

emeğine sağlık ama 404: Not Found diyor

Şuanda Sunucu Değişikliği Yaptım O Yüzden Listeler Çalışmaz. Şuanda Kafamda Deli Sorular Var. TVHeryerde, DsmartGO ve DTP...yin Bulunduğu Sistem Yayınları, Film, Dizi Son Bölümleri ilaveten Yabancı Paralı Sistemlerin Yer Aldığı Yayınlar ile İlgili Proje Var. 20 Enfazla 50 Kişinin Yer Alacağı Cüzi Miktarda Ödemeli Olacak. 3 - 5 Arkadaş Var Şuan yapacağım Demiyorum, Düşünüyorum.

Geri