İyi Seyirler Dilerim. Otomatik Yeni Filmler Eklenince Yaptırabilirmiyim Bilemiyorum. Daha Doğrusu Kafam Şuanda Basmıyor. Ama Haftalık/2 Haftalık veya Aylık Tek Tuşla Otomatik Yeni Eklenen Filmleri Çektirip Maunel Ekleme Yapabilirim. 1 Dakika Bile Almaz, Ama Full Otomatik Olurmu Şuan BilemedimEmeğinize sağlık teşekkürler @erencan84 bir de yeni filmleri siteye eklediklerinde listeye eklense muazzam olur.
Merhabalar bende o siteden film çekmeye çalışıyorum acaba bana DM den çekme kodunu gönderebilir misiniz?Siteye Ait Sadece 957 Sayfa Türkçe Düblaj Filmler Toplu Olarak Çekilmiştir.
Sistem Bünyesinde 3 Farklı Player Kullanıyor Diye Biliyorum, Fakat Şuanda 2 Farklı Player Üzerinden İzlenilen Filmlerin Açılması Sağlanmıştır. Açılmayan Filmler Olursa Belirtmeniz Rica Olunur.
Hediyem Olsun.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Kardeşim Şahsi Algılama Ama PHP Veremiyorum.Merhabalar bende o siteden film çekmeye çalışıyorum acaba bana DM den çekme kodunu gönderebilir misiniz?
Tamamdır sorun yok başarılarınızın devamını dilerimKardeşim Şahsi Algılama Ama PHP Veremiyorum.
Siteye Ait Sadece 957 Sayfa Türkçe Düblaj Filmler Toplu Olarak Çekilmiştir.
Sistem Bünyesinde 3 Farklı Player Kullanıyor Diye Biliyorum, Fakat Şuanda 2 Farklı Player Üzerinden İzlenilen Filmlerin Açılması Sağlanmıştır. Açılmayan Filmler Olursa Belirtmeniz Rica Olunur.
Hediyem Olsun.
Emeklerinize sağlık.
Kopyala yapıştır yaptımDoğru url yazdığınıza emin misiniz? Denedim sıkıntısız çalışıyor.Ekli dosyayı görüntüle 24358
Eline emeğine sağlık. EyvallahSiteye Ait Sadece 957 Sayfa Türkçe Düblaj Filmler Toplu Olarak Çekilmiştir.
Hediyem Olsun.
İyi Seyirler Dilerim AbimEline emeğine sağlık. Eyvallah
Teşekkürler emeğinize sağlık...Siteye Ait Sadece 957 Sayfa Türkçe Düblaj Filmler Toplu Olarak Çekilmiştir.
Hediyem Olsun.
İyi Seyirler DilerimTeşekkürler emeğinize sağlık...
Kopyala yapıştır yaptım
Merhabalar bende bir şekilde içerik çekmeyi başardım ama maalesef video içeriğini yani m3u8 i doğru düzgün çekemedimSiteye Ait Sadece 957 Sayfa Türkçe Düblaj Filmler Toplu Olarak Çekilmiştir.
Hediyem Olsun.
Tabiki Dilediğiniz Yerde Kullanabilirsiniz, APK vesairMerhabalar bende bir şekilde içerik çekmeyi başardım ama maalesef video içeriğini yani m3u8 i doğru düzgün çekemedim
Eğer izniniz olursa sizin bu listeyi kendi uygulamama integre etmek isterim
(Normalde DM den yazacaktım ama DM e kapalı sizde sanırım)
Çok teşekkür ederimTabiki Dilediğiniz Yerde Kullanabilirsiniz, APK vesair
İçerik linki rapidvid gibi sunucu linki olarak dönüyorsa bunu da çevirmen gerekiyor anca öyle doğru m3u8 adresine ulaşırsın yani rapidvid için kod hazırlamak gerekiyor. Burada rapidvid temsili başka bir sunucu kullanılıyorsa onun için hazırlamak gerekiyor.Merhabalar bende bir şekilde içerik çekmeyi başardım ama maalesef video içeriğini yani m3u8 i doğru düzgün çekemedim
Eğer izniniz olursa sizin bu listeyi kendi uygulamama integre etmek isterim
(Normalde DM den yazacaktım ama DM e kapalı sizde sanırım)
Evet öyle onu çözemedim sonra pes ettim saldım artık sildim kodu kompleİçerik linki rapidvid gibi sunucu linki olarak dönüyorsa bunu da çevirmen gerekiyor anca öyle doğru m3u8 adresine ulaşırsın yani rapidvid için kod hazırlamak gerekiyor. Burada rapidvid temsili başka bir sunucu kullanılıyorsa onun için hazırlamak gerekiyor.