1000 mbps internet hızı

Evet defalarca aradım ya ücretli modem değişikliği yada ücretli teknik servis sunacaklarını söylediler açıkçası ben de bu parayı ödemek istemiyorum çünkü destekler deyip sözleşme yaptıktan sonra neden bu ücreti ödeyeyim
Ben defalarca servis kaydı oluşturdum, ücret muhabbeti hiç olmadı, ilginç. Sözleşme yapıyorsunuz, size şu kadar hız vericem diyor, alamıyorsunuz. Modem kendi verdikleri modem değil mi, 1 gbps destekliyordur zaten, değilse niye sözleşme yapıyor. Bence sözleşmeyi bir okuyun, ücret olayını
Edit: hız testi yaptım, 1080 mbps çıktı, yani sorun yok, 0532 5320000 nodan müşteri temsilcisi numarasını aradım, robot; hız sorunu tespit ettik, ücretli teknik destek için 1'e basın dedi☺️ çakallığa başlamışlar, başka izah tarzı yok. Şikayetvarda ücretli destek alıp sorunu çözülemeyen bir çok kişi var, BTK ya şikayet kaydı açmalı. Geçen yıl, Vodafone faturamı yeni sözleşmede katlayınca BTK şikayet kaydı oluşturdum, ertesi gün artışı enflasyon oranına düşürdüler, yine de şebeke değiştirdim kızgınlıkla1000110975

Son düzenleme:
kendi deneyimi mi söyleyim benim sözlesmem 500 mb ama net hizim 550 altina hic düsmüyor hafta ici sakin oldugu icin 600 mb hizlari gördügü oluyor ama 500 altina asla düsme yapmiyor. simdi box cihazlar wlan üzeri baglantilarda max 180-200 mb hizi gecmez bunlarin icinde yeni nesil cogu tvlerde mevcut. ve pc anakartlari net hiz siniri vardir. mesela benim pc ana kart asus rog strix b450 f garming net hizi 100 mb oldugu icin 90-95 mb hizi gecmiyor. ve her wlan kendi ayarlarinda da hiz kisitlama mevcuttur. bu ayarlarada göz at ve burda bazi arkadaslarinda dedigi gibi 5g destekli bir cep tlf ile speedtest girerekten saglikli ölcüm yapmis olursun.

kendi deneyimi mi söyleyim benim sözlesmem 500 mb ama net hizim 550 altina hic düsmüyor hafta ici sakin oldugu icin 600 mb hizlari gördügü oluyor ama 500 altina asla düsme yapmiyor. simdi box cihazlar wlan üzeri baglantilarda max 180-200 mb hizi gecmez bunlarin icinde yeni nesil cogu tvlerde mevcut. ve pc anakartlari net hiz siniri vardir. mesela benim pc ana kart asus rog strix b450 f garming net hizi 100 mb oldugu icin 90-95 mb hizi gecmiyor. ve her wlan kendi ayarlarinda da hiz kisitlama mevcuttur. bu ayarlarada göz at ve burda bazi arkadaslarinda dedigi gibi 5g destekli bir cep tlf ile speedtest girerekten saglikli ölcüm yapmis olursun.
Hmm bunu yeni duydum, geçen paylaşılan bir PDF verisi vardı, telefonla süper hızlı inerken, laptopta 1/3, 1/4 lere düşüyordu hız, demek sebebi buymuş. Steamdeckde de düşmüyor hız

Superonline 1.000 mbps aldım. 500 ü geçmedi. Teknik servis geldi, değişen birşey olmadı. Biz veriyoruz ama şu anki cihazlar alamıyor dediler. Anlayacağınız............geçtiler.

Geri