1000 KİŞİLİK M3U

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu liste ölmez gibi duruyor.Çıktığı günden bu yana sıfir takılmayla izliyorum.Limitsiz diyor,inşallah öyle olur.Ben @androiptw telegram kanalından aldım.Takip ederseniz güzel şeyler düşüyor.

Evet güzel bir liste. Akşamki maç sırasında canlı skorla maksimum 5 saniye farkla izletti. Yani gol olmadan birkaç saniye önce sadece gol bildirisi görünüyordu canlıskor ekranında. Dakika da hep aynıydı. Yani senkronizasyon açısından.

Güncel..

Nerede hata alıyorsunuz? Ne hata alıyorsunuz? Hangi programı kullanıyorsunuz? Hangi sistemi kullanıyorsunuz? vb sorulara cevap verebilecek şekilde durumunuzu fotoğraflarla da destekleyerek ayrıntı verirseniz eminim yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkacaktır. Teşekkürler
Gönderdiğin linki telefondan açıp kopyalar sonra boxa ekliyim ama telefon chormdan girdiğim icin acmiyo

ilginç...ben bu linkten televizo da şuan stabil olarak kullanıyorum...çalışacaksın:)) şaka şaka..emeklerinize sağlık
O kısaltmayı emir komuta zincirinde yaptığım için hele bi çalışmasın ;))

hocam forumun en faydalı kişilerindensiniz.emekleriniz için teşekkürler...ha benim gibi yaşı geçkin olanlar ise ancak sizlerin sayesinde öğrenmeye çalışıyoruz..destek hep destek
Ben teşekkür ederim sözleriniz için. Bu kadar malı mülkü mezara mı götüreceksin derler ya bizim de malımız mülkümüz elimizdeki bilgi ya da tecrübe. Öte tarafta kimse sormaz maç yayın linkini ya da teknolojik bir sıkıntısını, şimdiden paylaştık paylaştık ;))

Merhaba ben mu3 linkini normal xtream e çevirip girdim, açılıyor yayınlar, maç yayınlarına henüz bakamadım, teşekkür ederim ekleyen arkadaşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri