1000 KİŞİLİK M3U

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, ben de kontrol ettim. Bazıları için muhtemelen VPN gerekiyordur çünkü açılmıyor ama genel olarak TR spor kanalları ve ulusal kanallar açılıyorlar. Teşekkürler.

Bu sayfa çalışmıyor​

dmtn.tv şu anda bu isteği işleme alamıyor.

HTTP ERROR 503

çalışmıyor

teşekkür ederim ,urlyi doğru giremiyorum sanırım, iki uygulamada da çalıştıramadım. Tekrar bakacağım.

B.iz kanalı da olsaydı ''mukemmel" bir liste diyecektim.

Şu hali ile "çok iyi" bir liste.🙂
Kimi sade ister, kimi hepsini ister🙂 Bu işlerin sonu yok. elimizdekine şükür diyelim😇

Son düzenleme:
teşekkür ederim ,urlyi doğru giremiyorum sanırım, iki uygulamada da çalıştıramadım. Tekrar bakacağım.
Bağlantıya tıkladığınızda sizi yönlendirme sayfasına götürür. Orada ortada gideceği adresi gösterir. Süre dolunca da orijinal adrese giden sayfa açılır.
Aşağıdaki görselde görünen adres olması gerekiyor kullanmaya çalıştığınız. Farklı ise evet hata sizde ama birebir aynısı ise kullandığınız uygulama veya bağlantınızla ilgili bir sorundur.
Not: Ben sadece televizo uygulamasını kullanıyorum ve onda direkt olarak çalıştı.

Screenshot 2024 11 27 19 40 41 65 8533ed6bac78e90ce765f82a6ab353f9

Bağlantıya tıkladığınızda sizi yönlendirme sayfasına götürür. Orada ortada gideceği adresi gösterir. Süre dolunca da orijinal adrese giden sayfa açılır.
Aşağıdaki görselde görünen adres olması gerekiyor kullanmaya çalıştığınız. Farklı ise evet hata sizde ama birebir aynısı ise kullandığınız uygulama veya bağlantınızla ilgili bir sorundur.
Not: Ben sadece televizo uygulamasını kullanıyorum ve onda direkt olarak çalıştı.

Ekli dosyayı görüntüle 984
Evet bu adreste sorun yaşadım , muhtemelen bir karakter hatası yapıyorum ( kopya/yapıştır) imkanım yok, manuel giriyorum. Yeniden deneme şansım olmadı henüz. Teşekkürler

Evet bu adreste sorun yaşadım , muhtemelen bir karakter hatası yapıyorum ( kopya/yapıştır) imkanım yok, manuel giriyorum. Yeniden deneme şansım olmadı henüz. Teşekkürler
O zaman kısaltalım ;)

Kod:
https://tinyurl.com/calisacaksin

Bu adresi deneyin 🫰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri