- Konular
- 185
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Güzel paylaşım,çalışıyor. Belgesel yayınları özellikle çift dil ve yüksek çöznürlüklü.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Çalışıyor, şimdi denedimBu sayfa çalışmıyor
dmtn.tv şu anda bu isteği işleme alamıyor.
HTTP ERROR 503
çalışmıyor
bu listeyi tivimate veya televizo uygulamasına nasıl ekleyebilirim?
Kimi sade ister, kimi hepsini isterB.iz kanalı da olsaydı ''mukemmel" bir liste diyecektim.
Şu hali ile "çok iyi" bir liste.![]()
Bağlantıya tıkladığınızda sizi yönlendirme sayfasına götürür. Orada ortada gideceği adresi gösterir. Süre dolunca da orijinal adrese giden sayfa açılır.teşekkür ederim ,urlyi doğru giremiyorum sanırım, iki uygulamada da çalıştıramadım. Tekrar bakacağım.
Evet bu adreste sorun yaşadım , muhtemelen bir karakter hatası yapıyorum ( kopya/yapıştır) imkanım yok, manuel giriyorum. Yeniden deneme şansım olmadı henüz. TeşekkürlerBağlantıya tıkladığınızda sizi yönlendirme sayfasına götürür. Orada ortada gideceği adresi gösterir. Süre dolunca da orijinal adrese giden sayfa açılır.
Aşağıdaki görselde görünen adres olması gerekiyor kullanmaya çalıştığınız. Farklı ise evet hata sizde ama birebir aynısı ise kullandığınız uygulama veya bağlantınızla ilgili bir sorundur.
Not: Ben sadece televizo uygulamasını kullanıyorum ve onda direkt olarak çalıştı.
Ekli dosyayı görüntüle 984
O zaman kısaltalımEvet bu adreste sorun yaşadım , muhtemelen bir karakter hatası yapıyorum ( kopya/yapıştır) imkanım yok, manuel giriyorum. Yeniden deneme şansım olmadı henüz. Teşekkürler
https://tinyurl.com/calisacaksin
Harika, çok makbule geçti.O zaman kısaltalım
Kod:https://tinyurl.com/calisacaksin
Bu adresi deneyin![]()
Sırf çalışmıyor dediğiniz için bu ismi verdim. Emri vaki oldu ama işe yaradı neticedeHarika, çok makbule geçti.
Çok çalışkan çıktı , harıl harıl çalışıyor