Kral linke girilmiyor hata veriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kral linke girilmiyor hata veriyor
Paylaşılan konu 26 Kasım a ait bir konu patlamış olabilir.Kral linke girilmiyor hata veriyor
@Latte Hocam bu listenin hem uzun hemde kısa sizin verdiğiniz linki IPTV Televizo ve Ott Navigatör uygulamalarımda hem M3U hemde Xtream Codec bölümüne yazdım ama hiç bir şekilde çalışmadı siz nasıl çalıştırıyorsunuz ben nerde yanlış yapıyorum. Bu LİSTEYİ çok merak ediyorumBağlantıya tıkladığınızda sizi yönlendirme sayfasına götürür. Orada ortada gideceği adresi gösterir. Süre dolunca da orijinal adrese giden sayfa açılır.
Aşağıdaki görselde görünen adres olması gerekiyor kullanmaya çalıştığınız. Farklı ise evet hata sizde ama birebir aynısı ise kullandığınız uygulama veya bağlantınızla ilgili bir sorundur.
Not: Ben sadece televizo uygulamasını kullanıyorum ve onda direkt olarak çalıştı.
Ekli dosyayı görüntüle 984
Bu liste ilk başta çalışıyordu ama kısa süre sonra kapandı sanırım çünkü bende de çalışmıyor diye kaldırmıştım.@Latte Hocam bu listenin hem uzun hemde kısa sizin verdiğiniz linki IPTV Televizo ve Ott Navigatör uygulamalarımda hem M3U hemde Xtream Codec bölümüne yazdım ama hiç bir şekilde çalışmadı siz nasıl çalıştırıyorsunuz ben nerde yanlış yapıyorum. Bu LİSTEYİ çok merak ediyorum![]()