Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
TV kanal sayısı maalesef çok az ama iş görürBeyler süresiz 1000 kişilik bir url şuan için 40 kişi aktif.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sağol üstat az özBeyler süresiz 1000 kişilik bir url şuan için 40 kişi aktif.
Teşekkür ederim ellerinize emeğinize sağlık...Beyler süresiz 1000 kişilik bir url şuan için 40 kişi aktif.
ellerin dert görmesin ustaBeyler süresiz 1000 kişilik bir url şuan için 40 kişi aktif.
Üstat eyv ellerin dert görmeye .Beyler süresiz 1000 kişilik bir url şuan için 40 kişi aktif.
Morlar var yeterTV kanal sayısı maalesef çok az ama iş görür![]()
Hangi Ulkede yasiyorsunuz?Eline sağlık, dediğin gibi önemli olan Quality not Quantity.
Sen şimdi el uzatıyorsun bende kolunu istiyorum gibi oluyor, ama yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bizim ailede Türkçe bilmiyen çocuklar var, onlar için orijinal dil animasyon film linkleri nerden bulabilirim?
Çok az türksat kanal varEve gidince yazacağı televizoya türksat kanallar mevcut mu ? Vpnsiz mi patron
Teşekkürler BaronBeyler süresiz 1000 kişilik bir url şuan için 40 kişi aktif.
Beyler süresiz 1000 kişilik bir url şuan için 40 kişi aktif.
Kamuya açık heryerde kullanabilirler...Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.HTTP/1.1
User-Agent:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.(Linux;Android 14) AndroidXMedia3/1.1.1
Icy-MetaData: 1
Accept-Encoding: identity
Host:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Connection: Keep-Alive Ben de bu apkdan almıştım aynı linki Demek ki Buraları da kullanıyorlar