10 Kasım – Saygı, Özlem ve Minnetle

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
229
Bugün 10 Kasım…

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının yıl dönümünde saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.
Saatler 09:05’i gösterdiğinde, Türkiye’nin dört bir yanında hayat durur, kalplerimizde aynı duygular yankılanır. Çünkü o sadece bir lider değil; bir milletin kaderini değiştiren, bağımsızlığı karakter haline getiren bir önderdi.
Atatürk’ün bizlere bıraktığı en büyük miras, akıl, bilim ve özgür düşünceye dayalı bir Cumhuriyettir.
Bugün, onun “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” sözünü bir kez daha hatırlıyoruz.

Bu başlık altında, Atatürk’ün en çok etkilendiğiniz sözlerini, anılarını ya da düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Unutmayalım; onu anlamak, onu anmaktan çok daha değerlidir.
“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır,
fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.”
— Mustafa Kemal Atatürk

• Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegâne koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
  • Mustafa Kemal Atatürk​

Ruhun Şad olsun Paşam. Evlatların seni daima rahmetle, saygıyla, sevgiyle ve özlemle anacak, bu millet, bu memleket için yaptıklarını unutmayacak.IMG 4671

1762763042740

Büyüdükçe seni çok daha iyi anlıyoruz Atam
Neden "en büyük eserim" dediğin Cumhuriyeti gençlere emanet ettiğini, neden geleceği o tertemiz yüreklere bıraktığını artık çok daha iyi biliyoruz.
Çünkü bu milletin gerçek gücü; genç nesillerin gözlerindeki ışıkta, yüreklerindeki cesarette ve inançtadır.
Biz evlatlarımızın gözlerinde seni görüyor, yüreklerinde seni hissediyor, fikirlerinde seni yaşatıyoruz.
Seni daima sevgiyle, saygıyla ve bitmeyen bir özlemle anıyoruz.
Rahat uyu Atam; emanetin emin ellerde.

Son düzenleme:
Ulu Önderimiz,Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını,Sevgi,Saygı ve Minnetle,Anıyoruz.
Cenab"ı Allah"ım,Ruhlarını Şad, Mekanlarını Cennet,Eylesin.

Geri