🏠 1 milyon dolarlık test 🙂

normal şartlarde yemek ve su ile 6 ay kalınabilir. Biyolojik açıdan bir sıkntı görünmüyor. fakat adaptaston sorunu olabilir. insan pisikolojik olarak 6 ay yanlızlığı kaldırabilir mi? en büyük sorun psikolojik açıdan olur. kaygı ve depresyona girebilir insan. kendine bir rutin uğraş vs. belirlerse sanırım 6 ayı çıkarabilir. Ben kalabilirim desemde 6 ay dayanabilirmiyim kısmı soru işareti :)

Tereddutsuz Kabul Ederim Kafa Dinlerim 6 Ay 50 Yıldır Yoruldu Kafa Mis Gibi Temiz Hava Su Sesi Kuşların Cıvıltıları.Manzara Guzel İnsanın Ömrü Uzar.
Önümüz kış , adada zor geçer bence :)

okunacak kitap ve çözülecek bulmaca dergileri ile 6 ay idare edilir gibi. kalan zamanda da spor yapmak lazım. kısıtlı alan ve hareketsizlik kiloya neden olur.
Aynen Spor bisiklet sürüşü bir top ve kale şut çalışarak vakot geçirilir Comic defterleri okuna bilir TV ve radyo varsa onlar la vakit geçirerek başarılı olunabilir

Tereddutsuz Kabul Ederim Kafa Dinlerim 6 Ay 50 Yıldır Yoruldu Kafa Mis Gibi Temiz Hava Su Sesi Kuşların Cıvıltıları.Manzara Guzel İnsanın Ömrü Uzar.
Yani o da var birde küçük bir kayık varsa onla gezilebilir küçük bir köpek veya kedi beslenebilir

Balık tutulabilir tutmayın beni ben 1 hafta gidip geliyorum 😅😂🤣 1 Milyon $ değil de bi 2.000$ Yeter bana getirisi sizde kalsın 😅
Ben parasızda kalırım , sonuçta otele gitsek para isterler burda yemek sınırsız su sınırsız, bir de kafa dinliyorusun demi ;)

Ben parasızda kalırım , sonuçta otele gitsek para isterler burda yemek sınırsız su sınırsız, bir de kafa dinliyorusun demi ;)
Algı Yok,Vergi Yok,İş Oldu,Olmadı,Derdi Yok,Karı Dırdırı Yok,Otel Kirası Yok,Yemek Parası Yok,Elektrik,Su,Telefon,İnternet,Doğalgaz,Fatura Derdi Yok,Ekmek Elden,Su Gölden,Birde Balıkda Gölden,Mis Gibi Daha Ne Olsun. @dehakan7 Hocam.

Geri