Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kabul etmeyecek yoktur benceŞurada 6 ay boyunca:
Telefon yok
İnternet yok
Tek başına
Sınırsız yemek ve su ile kalırsan,
1 Milyon $ verecekler kabul eder misin?
Ekli dosyayı görüntüle 13528
Önümüz kış , adada zor geçer benceTereddutsuz Kabul Ederim Kafa Dinlerim 6 Ay 50 Yıldır Yoruldu Kafa Mis Gibi Temiz Hava Su Sesi Kuşların Cıvıltıları.Manzara Guzel İnsanın Ömrü Uzar.
Televizyon varmı? Ve radyo?Şurada 6 ay boyunca:
Telefon yok
İnternet yok
Tek başına
Sınırsız yemek ve su ile kalırsan,
1 Milyon $ verecekler kabul eder misin?
Ekli dosyayı görüntüle 13528
Aynen Spor bisiklet sürüşü bir top ve kale şut çalışarak vakot geçirilir Comic defterleri okuna bilir TV ve radyo varsa onlar la vakit geçirerek başarılı olunabilirokunacak kitap ve çözülecek bulmaca dergileri ile 6 ay idare edilir gibi. kalan zamanda da spor yapmak lazım. kısıtlı alan ve hareketsizlik kiloya neden olur.
Yani o da var birde küçük bir kayık varsa onla gezilebilir küçük bir köpek veya kedi beslenebilirTereddutsuz Kabul Ederim Kafa Dinlerim 6 Ay 50 Yıldır Yoruldu Kafa Mis Gibi Temiz Hava Su Sesi Kuşların Cıvıltıları.Manzara Guzel İnsanın Ömrü Uzar.
Kayık (Sal) Kendimiz Yapabiliriz.Pet Şişeleri Yanyana Koyup İplerle Bağlayıp, Şişme İç Lastik Şabriyelde Olur.Yani o da var birde küçük bir kayık varsa onla gezilebilir küçük bir köpek veya kedi beslenebilir
Ben parasızda kalırım , sonuçta otele gitsek para isterler burda yemek sınırsız su sınırsız, bir de kafa dinliyorusun demiBalık tutulabilir tutmayın beni ben 1 hafta gidip geliyorum1 Milyon $ değil de bi 2.000$ Yeter bana getirisi sizde kalsın
![]()
Algı Yok,Vergi Yok,İş Oldu,Olmadı,Derdi Yok,Karı Dırdırı Yok,Otel Kirası Yok,Yemek Parası Yok,Elektrik,Su,Telefon,İnternet,Doğalgaz,Fatura Derdi Yok,Ekmek Elden,Su Gölden,Birde Balıkda Gölden,Mis Gibi Daha Ne Olsun. @dehakan7 Hocam.Ben parasızda kalırım , sonuçta otele gitsek para isterler burda yemek sınırsız su sınırsız, bir de kafa dinliyorusun demi![]()