Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

Zahmet edip patlama sebebini yazmışsın da, işte patlıyor sonuçta, patlama sebebinin bir önemi yok ki

Zahmet edip patlama sebebini yazmışsın da, işte patlıyor sonuçta, patlama sebebinin bir önemi yok ki
Merhaba,
Bunun tam bir çözümü yok demek istiyor aslında. Şifreli yayınları neredeyse hepsi hatta bazı ulusal kanallar sürekli bunun için önlem alır.

Emek verip hazırlıyor ve bizlerle paylaşıyor.
Teşekkür ederiz, eline sağlık..

09-05-2025 listesinden 100-150 linki kontrol ettim enteresan bir şekilde hiçbiri çalışmadı.

Televizo uygulamasına hangi m3u yu yazacağım. İşin içinden çıkanadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Birini seçip yapıştırın.
Çok teşekkürler
Teşekkürler....
Rica ederim.
Patron kardeşim senden bir ricam var.
Forumda takip ettiğim kadarıyla sen bu iptv işlerinden çok iyi anlayan birisin.
Bu paylaştığın m3u linkleri bir iki gün mükemmel çalışıyor ama sonra çalışmaz oluyor.
Saygısızlık etmek istemem ama bu kısa ömürlü linkleri paylaşmanın bir anlamı yok.
Ulusal kanallar listesi yapsan sürekli güncellenen, sadece legal kanallar olan.
Zaten var diyeceksin, biliyorum,
Televizo uygulamasında DRAG10 ve MyWay06 listelerini kullanıyorum ama her kanal çalışmıyor onlarda da. Tam televizyonu açıyorum, seyeredeceğim kanal patlamış oluyor.
Sen sağlam bir liste yapsan, ulusal, haber, spor, belgesel, müzik ve çizgi film kategorileri olan, sadece yasal kanallardan oluşan, mümkün müdür?
Tek m3u listesi yapmayı düşünmüyorum linklerin patlama mevzusuna gelirsek bunu bile bile kullanacaksınız yapacak bir şey yok.

09-05-2025 listesinden 100-150 linki kontrol ettim enteresan bir şekilde hiçbiri çalışmadı.
Güncellerken not düştüm bende çalışan sizde çalışmayabilir çünkü sizde kapalı gözüken panel bende açık olabiliyor o da iss kaynaklı yani sizde vpn istiyosa bende istemiyosa ek olarak tek tek tüm linkleri elle girip denemem mümkün değil checker tarıyo çalışanları ayırıyor bende buraya sallıyorum yani buna da yapacak bir şey yok maalesef.

İşte kullanacaksınız patladığını bilerek kullanacaksınız ya da forumda mevcut olan sabit güncellenen listeleri kullanacaksınız dediğim gibi ben öyle bir liste yapıp paylaşmayı düşünmüyorum.

Güncellerken not düştüm bende çalışan sizde çalışmayabilir çünkü sizde kapalı gözüken panel bende açık olabiliyor o da iss kaynaklı yani sizde vpn istiyosa bende istemiyosa ek olarak tek tek tüm linkleri elle girip denemem mümkün değil checker tarıyo çalışanları ayırıyor bende buraya sallıyorum yani buna da yapacak bir şey yok maalesef.
Amacım şikayet değildi. Sizin paylaşımlarınızdan daha önce çok istifade ettim. Sadece bilgi vermek istedim.

İşte kullanacaksınız patladığını bilerek kullanacaksınız ya da forumda mevcut olan sabit güncellenen listeleri kullanacaksınız dediğim gibi ben öyle bir liste yapıp paylaşmayı düşünmüyorum.
Anladım Patron. Yine de katkıların için teşekkür ederim. Senin hazırladığın bir ulusal iptv m3u listesini kullanmak isterdik forum sakinleri olarak. Sen yaparsan gayet sağlam olurdu sanki. Foruma üye olduğum günden beri aktifsin bu iptv işlerinde çünkü.

Amacım şikayet değildi. Sizin paylaşımlarınızdan daha önce çok istifade ettim. Sadece bilgi vermek istedim.
Şikayet olarak değerlendirmedim yanlış anladınız ben sadece vermiş olduğum bilgi gözden kaçtı galiba diyerek tekrardan yazdım.

Anladım Patron. Yine de katkıların için teşekkür ederim. Senin hazırladığın bir ulusal iptv m3u listesini kullanmak isterdik forum sakinleri olarak. Sen yaparsan gayet sağlam olurdu sanki. Foruma üye olduğum günden beri aktifsin bu iptv işlerinde çünkü.
Belki bir gün ama şu an öyle bir düşüncem yok. :)

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Maksimum kullanıcı sayısı önemli
:)

ραтя0и

09.05.2025_GüncelLinkler
> <

Ekli dosyayı görüntüle 5275
Burada IpTv Checker ve paylaştığım bazı konular mevcut bakabilirsiniz.

@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>
konuya göz atınız.<<

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde otomatik güncellenmektedir.

ραтя0и

admin yeni linkler gelsin çok geç güncelliyosun

Son paylaşımdaki linklerin çoğu aktif.Öncekilerde bile aktifler var. Forumun ilgili bölümünde de bir çok arkadaşın istemediğiniz kadar paylaşımı var, beklemenize gerek yok.

Açıkçası canım ne zaman isterse o zaman güncelliyorum o yüzden geç oluyo diğer paylaşımlara göz atabilirsiniz iyi forumlar.

patron admin sen gayet hızlısın kötü yorumlara bakma istediğin zaman güncelle iptvden anlayan en az 100 tane çalışan hesap bulur usta emeğine sağlık tekrardan

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Maksimum kullanıcı sayısı önemli
:)

ραтя0и

09.05.2025_GüncelLinkler
> <

Ekli dosyayı görüntüle 5275
Burada IpTv Checker ve paylaştığım bazı konular mevcut bakabilirsiniz.

@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>
konuya göz atınız.<<

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde otomatik güncellenmektedir.

ραтя0и

Slm

@patr0n öncelikle teşekkürler ben ilk defa iptv den yayın izliyecegim spor kanalları olmasada olur sadece belgesel için yardımcı olabilirsen sevinirim

Konuyu görüntüleyenler

• CaBA

Geri