Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

Hocam yanlış bir şey yapıyorsunuz gibi v1.8 alfa ne alaka o m3u tarama programı
Değerli ustam valla bişey yapmadım. Orada durup duruyordu. 2 3 gündür bakmamıştım. Bir güncelleyim dedim bu hatayı aldım. Acaba birşey mi bozuldu diye zipten çıkarıp tekrar denedim aynı hata. Olmazsa siteden tekrar indireyim ne oldu anlamadım. Kolay gelsin.

Benden kaynaklı bir sorunmuş dün bir test gerçekleştirirken aynı string değeri 2 defa kullanmışım bu yüzden kafaları karıştı programın şu an sorunsuz olması lazım hem apk hemde link çekici.

Ellerin dert görmesin. Allah ne muradın varsa versin. Birşey seyrettiğimden değilde. Linkleri güncellemezsem bir eksiklik varmış gibi hissediyorum. :)

Ellerin dert görmesin. Allah ne muradın varsa versin. Birşey seyrettiğimden değilde. Linkleri güncellemezsem bir eksiklik varmış gibi hissediyorum. :)
Amin cümlemizden. Bir sorun yok değil mi çözüldü ? :)

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Maksimum kullanıcı sayısı önemli
:)

ραтя0и

19.02.2025_GüncelLinkler

Ekli dosyayı görüntüle 3663
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım ve bu sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. Dilerseniz indirip kendiniz düzenleyebilirsiniz.
Kod:
https://tinyurl.com/patronsport

@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>
konuya göz atınız.<<
1736692066848

1736692325885

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.

ραтя0и

Eski ve tüm linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
Kardeşim Doğrudan M3U Olarak Atsan İyi Olurdu Ama Yenede Teşekkürler

Kardeşim Doğrudan M3U Olarak Atsan İyi Olurdu Ama Yenede Teşekkürler
Rica ederim link içeriğine bakarsanız doğrudan m3u olduğunu görürsünüz hocam eğer burada direkt m3u olarak atmamdan bahsediyorsanız böyle daha derli toplu oluyor bu linkler bir tek burada değil aynı zamanda apk içinde de güncelleniyor o yüzden bu sistem benim için daha kullanışlı. :)

Rica ederim link içeriğine bakarsanız doğrudan m3u olduğunu görürsünüz hocam eğer burada direkt m3u olarak atmamdan bahsediyorsanız böyle daha derli toplu oluyor bu linkler bir tek burada değil aynı zamanda apk içinde de güncelleniyor o yüzden bu sistem benim için daha kullanışlı. :)
Teşekkür Ederim Kardeşim Saygılar

şu anda çalışıyormu patron bende çalışmadıda sayfanın başında verdiğn linkle saygılar( )

şu anda çalışıyormu patron bende çalışmadıda sayfanın başında verdiğn linkle saygılar( )
Yayınlar patlamış olabilir hocam sürekli güncellemiyorum onu arada güncelliyordum. Genel amacı alıp herkes kendine göre düzenlesin diyeydi.

Konuyu görüntüleyenler

Geri