Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

patron emeğine yüreğine sağlık senin liste yi beğeniyorum çoğu istikrarlı uzun süreli kullanılıyor bu liste de güzel on onbeş link kullandım hepsi de sorunsuz çalışıyor.. sağol kardeşim tşk ederim şahsen..

patron emeğine yüreğine sağlık senin liste yi beğeniyorum çoğu istikrarlı uzun süreli kullanılıyor bu liste de güzel on onbeş link kullandım hepsi de sorunsuz çalışıyor.. sağol kardeşim tşk ederim şahsen..
rice ederim, ben teşekkür ederim :)

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli
:)

ραтя0и

17.01.2025_GüncelLinkler
-->Linkler için TIKLA<--

Link sorguları için TIKLA
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. M3u dosyasını indirmek için altta ki linki direkt tarayıcınıza yapıştırın enter basın dosya inmeye başlar.
Ekli dosyayı görüntüle 3142
Kod:
https://tinyurl.com/patronspor2025

@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>
konuya göz atınız.<<
1736692066848

1736692325885

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.

ραтя0и

Eski linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
Emeğinize sağlık...

Arkadaslar cok bilgim yok maalesef ssiptv de link giriyorum uzun içerik yüklenemedi hatası veriyor nedendir

Arkadaslar cok bilgim yok maalesef ssiptv de link giriyorum uzun içerik yüklenemedi hatası veriyor nedendir
Ssiptv bu m3u larda çok stabil çalışmıyor aynı sorunu vestel tvde ssiptv ile bende yaşıyorum ssiptv için nadiren çalışan url denk gelirse ekliyorum. Tv destekliyor ise başka bir iptv player kullanmayı deneyin.

Merhaba @patr0n tekrar hoşgeldin.. seni tekrar aramızda görmekten mutlu oldum, paylaşımın için teşekkürler, eline emeklerine sağlık hayırlı geceler ✋

Merhaba @patr0n tekrar hoşgeldin.. seni tekrar aramızda görmekten mutlu oldum, paylaşımın için teşekkürler, eline emeklerine sağlık hayırlı geceler ✋
Merhaba hocam hayırlı geceler, hoş buldum ve teşekkür ederim. :)

Patron link sorgulama çalışmıyor olabilir mi? tek tek veya topluca yapıştırsamda bilgi alınamadı diyor.

Patron link sorgulama çalışmıyor olabilir mi? tek tek veya topluca yapıştırsamda bilgi alınamadı diyor.
Mobilde çalışmıyor evet bilgisayarda çalışıyor. Mobil için forumda birisinin yaptığı uygulama mevcut onu kullanabilirsiniz. @fsa3web konularına bakarsınız bulursunuz hocam.

Başarılar eline sağlık ( ikimiz Burdaki arkadaşlar için EMEk veriyoruz) Böyle Dostane Devam edelim gerekirse yardımlaşalım @Patron
En iyisi bu bence

Patlamışta olabilir hocam uzun zamandır bakmıyorum.
tekrar hoşgeldin başkan eline emeğine sağlık herşey için teşekkürler. yalnız bir sorum olacak link sorgusu için olan site açılmıyor senin bir bilgin var mı.
Teşekkür ederim hoş buldum hocam, uzun zamandır bende bakmıyorum patlamış olabilir.
Başarılar eline sağlık ( ikimiz Burdaki arkadaşlar için EMEk veriyoruz) Böyle Dostane Devam edelim gerekirse yardımlaşalım @Patron
En iyisi bu bence
Öncelikle teşekkür ederim. Benim aslında sizle bir sorunum yoktu ta en başında bile sadece bir soru sormuştum fakat yanlış anlayıp tersleştiniz o günden beri sizinle hiç bir şekilde iletişime geçmiyordum fakat geçen günlerde telegramda arkamdan konuşmanız bardağı taşıran son damla oldu, sonuç olarak ikimizinde konusu kilitlendi. Bana karşı cephe alıp, benimle uğraşmazsanız benim için hiç bir sıkıntı yok. Konudan işinize yarar link varsa alıp kullanabilirsiniz bundan yanada bir sorun yok. Evet hepimiz bir şekilde emek veriyoruz bunun için kavga gürültü olmadan geçinelim. Dost olmuyorsak bile birbirmiz hakkında konuşmayalım. Bu sadece sizinle benim aramda değil genel anlamda herkes için bunları yazdım. Pek okumayan bir millet olsakta umarım yazdıklarımın her cümlesini anlayarak okuyup ve buna göre bir forum topluluğu olabiliriz. Bu zamana kadar istemeden kalbini kırdığım kişiler varsa da kusura bakmayın. Sürçülisan ettiysek affola. Cümleten hayırlı geceler. :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri