akdas
Moderatör
- Konular
- 79
[email protected]:mohamad123
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ben şifre degiştirmiyorum ve warp kullanıyorum bu şekilde uzun süreli olyorustad selam bu konu hakkında bilinçlenmek için iki sorum var bir vpn kullanamadan fılan girsek ip sorun olur mu bize ki sanırım sabit ip olmadıgı için sorun olmaz diye tahmın ediyorum ikincisi kendi guvenligimiz açısından bizim şifrelerimiz bu şekılde düşmemesi için çerez mi bırakmamak lazım sitelerde bilgilendirirsen sevinirim
Şifrenizi kaydetmeyin bilgisayar içinde txt belgesi içine şifrelerinizi tutmayın kendinize güveniyorsanız ben virüs yemem diyorsaniz tutabilirsiniz şahsen ben txt içinde saklıyorum bir antivirüs uygulaması kullanın olur olmaz her dosyayı indirmeyin indirdiğiniz dosyalara uygulamalara dikkat edin kontrol ederek indirin istediğiniz uygulama yerine başka uygulama inebilir dikkatli olun rat veya stealer yediğiniz vakit geçmiş olsun bilgisayarda ne varsa her şey otomatik uçarustad selam bu konu hakkında bilinçlenmek için iki sorum var bir vpn kullanamadan fılan girsek ip sorun olur mu bize ki sanırım sabit ip olmadıgı için sorun olmaz diye tahmın ediyorum ikincisi kendi guvenligimiz açısından bizim şifrelerimiz bu şekılde düşmemesi için çerez mi bırakmamak lazım sitelerde bilgilendirirsen sevinirim
Günaydın dostum yani bu bulunan atıyorum ntflx blu tv şifreleri burda paylaşılan web de izin verilen çerezlerden mi bulunuyor yoksa bilgisayar içinde kayıtlı olan şifreden mi ? windows a exe uygulaması genel olarak pek kurmuyorum zaten bazılarında kendi uyarı veriyor win duvarında işin aslı işte o şifrelerin chrome da kayıtlı kalan şifrelerimiz mi çıkış yapmadığımız için çerez olarak mı kalıyor yoksa sizin dediginiz gibi direk windows üzerinden mi erişilmesi savunma yapmayı ögrenelim sizlerdenŞifrenizi kaydetmeyin bilgisayar içinde txt belgesi içine şifrelerinizi tutmayın kendinize güveniyorsanız ben virüs yemem diyorsaniz tutabilirsiniz şahsen ben txt içinde saklıyorum bir antivirüs uygulaması kullanın olur olmaz her dosyayı indirmeyin indirdiğiniz dosyalara uygulamalara dikkat edin kontrol ederek indirin istediğiniz uygulama yerine başka uygulama inebilir dikkatli olun rat veya stealer yediğiniz vakit geçmiş olsun bilgisayarda ne varsa her şey otomatik uçar
Her 2 yöntemde de çalınır dediğim gibi rat veya stealer yediğiniz anda her türlü bilgi uçar ister tarayıcıda kayıtlı şifreler olsun ister pcde kayıtlı olsun fark etmezGünaydın dostum yani bu bulunan atıyorum ntflx blu tv şifreleri burda paylaşılan web de izin verilen çerezlerden mi bulunuyor yoksa bilgisayar içinde kayıtlı olan şifreden mi ? windows a exe uygulaması genel olarak pek kurmuyorum zaten bazılarında kendi uyarı veriyor win duvarında işin aslı işte o şifrelerin chrome da kayıtlı kalan şifrelerimiz mi çıkış yapmadığımız için çerez olarak mı kalıyor yoksa sizin dediginiz gibi direk windows üzerinden mi erişilmesi savunma yapmayı ögrenelim sizlerden![]()