Tüm Dünya Canlı Kanallar '' İptv-Web.App''

tekkan

Müdavim
Konular
107
Selamlar

Dünya genelinde yayın yapan birçok kanala bu liste altında ulaşabilirsiniz. Ülkeler alfabetik şekilde sıralanmıştır, harflere tıklayarak istediğiniz bölgeye ulaşabilirsiniz.

Bazı kanallar sadece VLC ile açılmaktadır. Konuya hakim arkadaşlar bu durumu uygun hale getireceklerinden eminim.

IptvIptv1Iptv2Iptv3

Selamlar

Dünya genelinde yayın yapan birçok kanala bu liste altında ulaşabilirsiniz. Ülkeler alfabetik şekilde sıralanmıştır, harflere tıklayarak istediğiniz bölgeye ulaşabilirsiniz.

Bazı kanallar sadece VLC ile açılmaktadır. Konuya hakim arkadaşlar bu durumu uygun hale getireceklerinden eminim.

Ekli dosyayı görüntüle 11923Ekli dosyayı görüntüle 11924Ekli dosyayı görüntüle 11925

Eline Saglik Tekkan Kardesim Faydali Paylasim İcin Saol Hayirli Cumalar,Hayirli İsler, Bol Kazanclar

Bazı kanallar açılıyor bazıları açılmıyor spor kanalları beinspor haber kanalı açılmıyor

Bu sitedeki kanalları ve diğer teleon sitesindeki kanalları m3u olarak çektim, bu site daha kullanışlı gibi geldi ilk etapta, kod çekerken VPN kullanmaya gerek kalmadı bunda, teleon icin VPN şart, 234 kanal var bunda, teleonda 189, birkaçı çalışmıyor veya farklı referrer veya useragent denemek lazım, tatildeyim uğraşamıyorum fazla, şuan tek sorun kanal isimleri playlist.m3u olarak geliyor, bunu düzenlemek lazım, çözülür zor değil ama baktım yok, bu arada ben m3u paylaşmıyorum ama kodu istediğim gibi düzenleyebilirsem Python kodunu paylaşırım isteyen kullanır

Bu sitedeki kanalları ve diğer teleon sitesindeki kanalları m3u olarak çektim, bu site daha kullanışlı gibi geldi ilk etapta, kod çekerken VPN kullanmaya gerek kalmadı bunda, teleon icin VPN şart, 234 kanal var bunda, teleonda 189, birkaçı çalışmıyor veya farklı referrer veya useragent denemek lazım, tatildeyim uğraşamıyorum fazla, şuan tek sorun kanal isimleri playlist.m3u olarak geliyor, bunu düzenlemek lazım, çözülür zor değil ama baktım yok, bu arada ben m3u paylaşmıyorum ama kodu istediğim gibi düzenleyebilirsem Python kodunu paylaşırım isteyen kullanır
Kanal isim ve sıralamasını da ben vereyim. Birisi de birleştirsin :)

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• iptv-web.txt
    12 KB · Görüntüleme: 9
Kanal isim sıralamasınıda yaptım hocam ancak bulunduğum yerde internet çok zayıf, yayınları açamadım, müsait bir zamanda internet iyi olan yerde deneyip ona göre kodu paylaşacağım, isim olayı şuan stabil değil ama bu site için iyi çalışıyor, farklı sitelerde link içerisinde kanal ismi yok ise linkin kısa isminden alıyor mesela teleon da İzle Kanal D vs gibi uzun bir isim oluyor, dediğim gibi çözülür ama biraz zaman lazım yada benim kodu alıp müsait olanlar güncelleyebilirler

Geri