Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ayarlarda "Park Brake" veya "Video in Motion" olarak bulunabilir, şifreli olma ihtimali yüksek.Arkadaşlar nissan juku 2024 el freni aşağıdayken video oynatmiyor,yardimci olursaniz sevinirim,teşekkür ederim.
Evet iphone 13 jaybrek yaptim yine olmadi. Ses var görüntü yok,telefon bozuldu servise gönderdim,olmasa androit auto deneyecem.Kendi uygulaması üstünden mi açmıyor yoksa android auto ile denediniz mi?
Teşekkür ederim hocamAyarlarda "Park Brake" veya "Video in Motion" olarak bulunabilir, şifreli olma ihtimali yüksek.
Bu durumu aşmak için yazılım ayarı gerekli. Servis yapar mı bilemiyorum, ya da özel servise gidebilirsiniz.
Başka bir seçenek, Multimedya sistemine gelen “park brake” kablosunu (genelde yeşil renkli) şaseye bağlamak. Sistem her zaman el freni çekili zanneder. Teknik bilgi gerektirir.
Sorumluluk reddi: Türkiye’de ve çoğu ülkede, araç hareket halindeyken sürücünün önündeki ekranda video oynatmak yasal değildir. Tehlikelidir. Bu tip işlemler genelde “araç dururken yolcular için” mantığında tasarlanır. Uzmanına danışmadan işlem yapmamanızı öneririz.